1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Баскетбольний "Кубок Карпат" їде в Ужгород

19.11.2016 14:17 Спорт

Ужгородські юні баскетболісти стали переможцями міжнародного турніру Кубок Карпат, що проходив нещодавно в Будапешті.

Ужгородські юні баскетболісти стали переможцями міжнародного турніру Кубок Карпат, що проходив нещодавно в Будапешті.

Всього в турнірі взяло участь 8 команд – Острава (Чехія),  2 Будапештські команди, Петровград (Сербія), Кошице (Словаччина), Тімішоара ( Румунія), Велічка( Польща) та ЗОДЮСШ м. Ужгород. Ужгородці потрапили до однієї групи з Остравою, Будапештом та Кошіце,повідомляє Закарпаття спортивне.

В перший ігровий день лише на останніх секундах вирвали перемогу у чехів з рахунком 51-49. В другий ігровий день ужгородці без проблем по черзі розібрались з угорською та словацькою командами 65-50 та 71-45 відповідно та вийшли в півфінал, де на них чекала дуже сильна угорська команда господаря турніру Касашок м. Будапешт.

Півфінал не видався дуже цікавим: ужгородці з перших хвилин відірвались у рахунку і довели гру до логічного завершення 67-55, потрапивши до фіналу. В другому півфіналі чехи у надважкій грі здолали сербів 55-53, які в в матчі за 3-є місце, обігравши Будапешт, стали третіми.

А фінал видався напрочуд вдалим: перша чверть залишилась за ужгородцями 22-16, на переву наша команда пішла вже програючи 6 очок. Перед заключною чвертю рахунок був 40-38 на користь ужгородців, але в четвертій чверті лідер змінювався щохвилини. Лише два влучні трьохочкові кидки на останній хвилині принесли перемогу ужгородцям в грі і усьому турнірі.

Кубок карпат їде в Ужгород.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська