1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Виноградові відбувся Чемпіонат області з вільної боротьби

14.11.2016 17:21 Спорт

12-13 листопада у м.Виноградів відбувся чемпіонат області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2003 р.н. та молодших.

 12-13 листопада у м.Виноградів відбувся чемпіонат області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2003 р.н. та молодших.

Вперше на цих змаганнях прийняли участь рекордна кількість учасників -155 спортсменів. З них – 118 юнаків та 37 дівчат, які представляли збірні команди Тячівського, Мукачівського, Виноградівського, Хустського, Іршавського районів та м.Хуст.

Змагання вирували емоціями , спортсмени показали дуже гарні прийоми, чим порадували своїх тренерів. Отже, за командними підсумками збірні команди показали такі результати:

1 – місце – Виноградівський р-н

2 – місце – Тячівський р-н

3 – місце – Мукачівський р-н

4 – місце – м.Хуст

5 – місце – Хустський р-н

6 – місце – Іршавський р-н

Переможці та призери були нагороджені грамотами відповідних ступенів та кубками від управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, медалями від федерації вільної боротьби Закарпатської області. Взагалом змагання пройшли на високому організаційному рівні. Судді кваліфіковано справилися з своїми обов’язками, а учасники змагань, батьки та тренери залишились задоволеними від проведеного свята спорту,повідомляє Школа Спортивна.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська