1. Новини Закарпаття
  2. >

Ужгородські «Карпати» перемогли херсонську «Дніпрянку» з рахунком 23:22 / ФОТО

05.11.2016 10:05 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У першому матчі п’ятого туру жіночої суперліги з гандболу ужгородські «Карпати» перемогли херсонську «Дніпрянку» з рахунком 23:22.

З перших хвилин матчу було зрозуміло, що гра буде запеклою. Обидві команди прагнули здобути важливі очки, котрі допоможуть закріпитися на другій сходинці внутрішньої першості. 

В першій половині гри підопічні Бориса Петровського контролювали хід гри, і вже після 15-ї хвилини зуміли відірватися в рахунку і пішли на перерву з рахунком 13:9. Але в другому таймі ужгородки змусили добряче понервувати не лише тренерів, а й уболівальників.

Вже за першу "десятихвилинку" другого тайму, херсонські "піранії" скоротили відставання до мінімуму, і тільки миттєва відповідь від карпатівок, дозволила хазяйкам туру знову повести в рахунку. «Дніпрянка» самовіддано билась до фінального свистка, і тільки завдяки гендикапу карпатівки здобули мінімальну перемогу.

Варто зазначити, що найкращими гравцями матчу у складі «Карпат» були дві Ірини – Ірина Яблонська та Ірина Компанієць. Воротар відбила 19 кидків, а це 49% кидків, а Компанієць закинула 9 м’ячів. 

Карпати:

Яблонська-Бобаль, Воронько, Шеламова; Компанієць 9, Готра 5, Лезінська 4, Мелекесцева 2, Кильч 2, Гичка 1, Фурманець, Білик, Попович, Петровська, Сухецька.

Дніпрянка:

Дрембач, Павлик; Кандибей 8/5, Попович 4, Рева 3, Головко 3, Кірілова 2, Каменщик 1, Поцелуєва 1.

Штраф: 8 - 2 (двічі Мелекесцева, Білик, Компанієць - Кандибей); 7м: 2/0 - 7/5.

Матч-відповідь відбудеться сьогодні, 5 листопада на «Карпати арені». Початок о 11:00.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська