1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

На Виноградівщині провели кубок Мигальовки / ВІДЕО

03.11.2016 15:21 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Десятий за рахунком турнір присвячений пам’яті футболіста Івана Густи пройшов цими вихідними в Олешнику.

В селі родину спортсмена називають Мигальовками, звідси й назва кубкових змагань, які традиційно проводяться по закінченню сезону.

Іван Густа був чемпіоном області й чотириразовим чемпіоном району,- розповідає місцевий ветеран футболу Петро Тупиця.-Зберігати пам’ять про Мигальовку дуже важливо, бо це гордість всього села й хороший приклад для теперішньої молоді.

Вшанування пам’яті футболіста спортивна громадськість Олешника проводила на сільському стадіоні. Святкували з хорошим настроєм, адже місцевий клуб «Егреш» уперше за останні роки пробився у трійку призерів районного чемпіонату.

У питанні підтримки футболу сільська влада має надійного партнера в особі підприємця Ярослава Роспопи,- каже Олешницький біров Степан Попович.-Це відчутно як на виступах команди у районній першості так і на розвитку спортивної інфраструктури. Наразі вже підведено світло до стадіону, розроблена документація на впорядкування його та приміщення для команд і суддів.

Щодо самого турніру, то участь у ньому взяли три команди з Олешника, а також ветерани з Великих Ком’ят. Нагородою для учасників стали не тільки спортивні трофеї, але й запашний бо грач від організаторів пам’ятного кубка.

Читайте на ГК:“Приреченый на вічность”: у Виноградові покажуть документальний фільм про відомого карпаторусинського письменника
Читайте на ГК:Ризикують залишитись без води: в одному із районів Закарпаття стався порив на водогоні
Читайте на ГК:«Я ваші такі пости читаю з більшим напруженням, як коли дивлюсь фільми жахів»: мешканців Виноградова знову “обрадували”
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська