1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чемпіонат Закарпаття з футболу: «Севлюш» насухо розгромив «Боржаву»

30.10.2016 22:24 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У черговому турі обласної першості з футболу у вищій лізі сьогодні виноградівці приймали на своєму полі команду з села Довге і здобули більш ніж переконливу перемогу з рахунком 6 : 0.

У черговому турі обласної першості з футболу у вищій лізі сьогодні виноградівці приймали на своєму полі команду з села Довге і здобули більш ніж переконливу перемогу з рахунком 6 : 0.

Протягом усього поєдинку господарі цілковито домінували на полі, вдало комбінували, атакували і створили майже уїкенд для власного голкіпера.

Рахунок голам у ворота «Бужори» у першому таймі після прострілу Дениса Ребрика відкрив захисник цієї ж команди. Відтак ще до перерви свої гольові підписи у брамі суперника поставили Чонка, Ребрик та Мешко.

Друга половина матчу мало чим відрізнялася від першої. Видовищними ударами в перекладину воріт потішили уболівальників ті ж Чонка, Мешко, а також Пуканич. Але забили тільки Ляхович і Котляр, які вийшли на заміну в другому таймі.

Після сьогоднішнього поєдинку команда Івана Білака продовжує залишатися на другій сходинці турнірної таблиці, оскільки «Ужгород» без проблем на виїзді розібрався з «Вільхівцями».

Заключну гру в чемпіонаті «Севлюш» проведе наступної суботи в Сваляві. Малоймовірно, що ця гра змінить розклад у дуеті лідерів. Та у виноградівців залишається ще шанс на реванш, який можна буде реалізувати в поєдинку за суперкубок.

Читайте на ГК:«Де це поле, піду бур’яни прополю»: мережу веселить ролик, як на Виноградівщині пиво саджають (ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Стіни ями обмуровані цеглою і не засипано землею”: у Великих Ком’ятах виявили цікаву та незвичну могилу (ФОТО)
Читайте на ГК:За грубі порушення і бездіяльність: Виноградівську ТВК розпустили, а депутата від Балог замінили
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська