1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні закарпатські боксери повернулися додому з медалями

27.10.2016 19:48 Спорт

Змагалися за першість у Чемпіонаті України з боксу серед юнаків 2003-2004 років народження, що проходили з 17 по 23 жовтня у місті Надвірна, що на Івано-Франківщині.

Змагалися за першість у Чемпіонаті України з боксу серед юнаків 2003-2004 років народження, що проходили з 17 по 23 жовтня у місті Надвірна, що на Івано-Франківщині.

Нашу область представили двадцять юних боксерів. Вісім юнаків із дванадцяти, що представляли нашу область на цьому чемпіонаті – мукачівські спартаківці.У підсумку ЧУ юнацька команда Закарпатської області, попри все утрималась у десятці найсильніших України й спортсмени вибороли 7 медалей, повідомила “Карпатському об’єктиву” Федерація боксу Закарпатської області.

За підсумками закарпатці отримали наступні нагороди: бронзовими призерами стали Михайло Маркович (с/к ” Рукавичка”, КОДЮСШ “Спартак”, тренер Гомба М.), Олег Гонак (*с/к ” Самерс”, КОДЮСШ “Спартак”, тренер Салахеєв О.) , срібними – Роман Поштак (с/к “Рукавичка”,КОДЮСШ”Спартак”, тренер Гомба М.), Віталій Татаренко (с/к “Самерс”, КОДЮСШ “Спартак”, тренер Салахеєв О, Вишньов В.), Максим Сувирда (КОДЮСШ ” Спартак”, тренер Вишньов).

Найвищі титули привезли додому наступні юнати:Бронзовою нагородою відзначили виступ Володимира Горзова ( с/к ” Кротон”,КОДЮСШ” Спартак”,тренер Ільницький Р.)

Перше міце отримав Мілан Рокіцан. Всі переможці й призери уже в листопаді братимуть участь у навчально-тренувальних зборах в Харькові для формування та підготовки до Чемпіонату Європи 2017 року.

Читайте на ГК:Мистецтво життя: у Мукачеві відкрили унікальну виставку відомого художника (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата: на Закарпатті попрощалися із загиблим захисником (ФОТО)
Читайте на ГК:У Мукачеві чоловік раптово впав посеред дороги: довелося викликати правоохоронців та медиків
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська