1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Студенти УжНУ перемогли у змаганнях із кросу серед ВНЗ

25.10.2016 14:40 Спорт

20 жовтня в Мукачеві відбулися змагання обласної першості з легкоатлетичного кросу серед ВНЗ III–IV рівнів акредитації.

20 жовтня в Мукачеві відбулися змагання обласної першості з легкоатлетичного кросу серед ВНЗ III–IV рівнів акредитації.

Крім команди УжНУ, в цих змаганнях взяли участь три колективи вищих навчальних закладів області: Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торгово-економічного університету (УТЕІ КНТЕУ), Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці з Берегова та збірна команда Карпатського інституту підприємництва університету «Україна» з Хуста.

У дівчат на дистанції 1000 метрів перемогу здобули дві студентки УжНУ Мирослава Цап (1-е місце) та Наталія Шозда (2-е місце ). Серед чоловіків також кращими виявилися представники Ужгородського університету: на двокілометровій дистанції перемогу здобув Павло Клим, другим на  фінішував Василь Дьордь.

У загальному заліку заслужена перемога – за збірною УжНУ, 2-е місце посіла команда Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці, на третю сходинку зійшли студенти Карпатського інституту підприємництва університету «Україна». Кафедрі фізичного виховання УжНУ, яка підготувала чемпіонів і призерів цих змагань, доручено сформувати склад збірної команди вищих навчальних закладів Закарпатської області для участі у Всеукраїнській універсіаді, повідомив Медіацентр УжНУ.

Читайте на ГК:На Закарпатті розгорівся скандал через смерть чоловіка на зупинці в обласному центрі (ФОТО)
Читайте на ГК:Запросив у гості, а потім задушив: на Закарпатті обрали запобіжний захід убивці молодої дівчини
Читайте на ГК:На Закарпатті випав сніг: люди обкурюватимуть сади
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська