1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбулося закарпатське дербі, а в Мукачеві місцевий «Мункач» був розбитий «Карпатами»

23.10.2016 20:07 Спорт

В 7-му турі чемпіонату ДЮФЛУ України в Ужгороді відбулося закарпатське дербі – місцевий СДЮСШОР двома командами U-17 та U-15 вдома приймав мукачівський «Мункач».

В 7-му турі чемпіонату ДЮФЛУ України в Ужгороді відбулося закарпатське дербі – місцевий СДЮСШОР двома командами U-17 та U-15 вдома приймав мукачівський «Мункач».

Старші гравці зуміли перемогти мукачівців завдяки єдиному голу, а в матчі молодших команд вікторія також була на боці господарів. Підопічні тренера СДЮСШОРу Володимира Мухлиніна перемогли – 3:0, повідомив Ужгород.нет.

А от дві інші команди «Мункача » U-16 та U-14 вдома приймали лідера – львівські «Карпати». 

Матч «Мункача» проти лідера 4-ї групи розпочався з хвилини мовчання – 30 років тому відійшов у вічність гравець львівських «Карпат», мукачівець Янош Габовда. Важкі погодні умови – дощ та в’язке поле знівелювали технічні складові для команд, на перший план вийшла фізична готовність гравців.

Перші 12 хвилин господарі, здалося, можуть на рівних грати з фаворитом чемпіонату, але перший дзвінок задзвенів вже на 8-і хвилині, коли Максим Гірний практично з 5-ти метрів розстрілював володіння Степана Кундрика, але, на щастя, воротар мукачівців відбив удар і перевів його на кутовий. Та на 12-й хвилині вже не міг зарадити виходу віч-на-віч того ж Гірного, але як виявилося – це був лише початок. Ще до завершення першої половини гри мукачівці були змушені тричі розпочинати гру з центра поля. Гірний вдруге головою засмутив Кундрика, який випустив м’яч з рук у власну сітку воріт. Тарас Кудь робить перевагу львів’ян ще більшою, а на 35-й хвилині Павлусь забиває четвертий гол. Друга половина гри розпочалася з двох швидких голів гостей і знову дубль у грі роблять Кудь та Павлусь. А завершил розгром Дмуховський, Вовк та Іванюк. 

В таких випадках кажуть, що краще один раз програти 0:9, ніж дев’ять разів по 0:1. Тож сподіваємося, що ця поразка стане стимулом для майбутніх перемог нашої команди.

У поєдинку молодших U-14 vатч розпочався зі швидкого голу гостей. На 3-й хвилині воротар «Мункача» виніс м’яч і прямо на суперника, але ще й підсковзнувся, чим сповна скористався Назар Пилипишин, який перекинув м’яч точно в сітку. 

Після пропущеного гола господарі зуміли відсунути гру до центрального кола й фактично боротьба тривала в такому руслі аж до кінця тайму. Однак, на завершальних секундах першої половини львів’яни подвоїли свою перевагу – Яців Денис влучним ударом з п’ятірки скористався передачею партнера, перевівши круглого в сітку воріт. 

На жаль, наші гравці так і не змоги вразити ворота гостей і загострити гру. Тож знову зазнаємо поразки.

Роман СЕНИШИН.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська