1. Новини Закарпаття
  2. >

Гандболісти «Закарпаття» вдома перемогли «Тернопіль»

21.10.2016 22:33 Спорт

Сьогодні в Ужгороді відбувся матч першого туру І ліги Чемпіонату України з гандболу серед чоловіків.

Сьогодні в Ужгороді відбувся матч першого туру І ліги Чемпіонату України з гандболу серед чоловіків.

Загалом в Ужгород цього вікенду мали зіграти команди «Закарпаття» (м. Ужгород), «Тернопіль» (м. Тернопіль) та «Олімпік» (смт. Томашпіль). Однак останні, на так і не прибули до Ужгорода, передає Karpatnews.

Сьогодні ж відбулася гра між командами «Закарпаття» та «Тернополь». 
Поєдинок розпочався об 17:45 в СК «Юність».

Гра розпочалася достатньо нервово, було багато боротьби, однак реалізація моменті відверто не вдавалася. Трохи успішнішими були тернополяни, які за жеребом формально були господарями майданчику. За 10 хвилин до кінця першого тайму вони вели у рахунку з перевагою у 2-3 м’ячі. Однак, нашим землякам вдався дуже впевнений фінішний спурт і протягмо 5 хвилин вони закинули супернику 6 м’ячів, звівши першйи тайм до нічійного результату 15:15. 

"Друга половина гри розпочалася за тим же сценарієм, що і перша: багато боротьби і обмаль точних пострілів. Однак, вже ближче до середини тайму закарпатці змогли провести кілька вдалих атак, натомість гандболісти «Тернополя» кидали або повз ворота, або на заваді ставав наш воротар", - сказано в повідомленні.

На 21 хвилину другого тайму рахунок вже був 23:26 на користь «Закарпаття» і за перепетіями на майданчику було зрозуміло, що перемогу наші гандболісти не віддадуть. Як і в кінціві першого тайму їм вдалося потужно відіграти завершальну третину зустрічі, закинувши суперникам ще 6 м’ячів, натомість тернополяни змогли реалізувати лише два свої моменти. Закарпаткці перемогли з рахунком 25:32.

Читайте на ГК:«Всі ми хочемо жити в вільній незалежній Україні»: історія першої жінки Закарпаття, яка брала участь в АТО (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті викрито брата вбивці, який намагався переправити чоловіка через кордон (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпаття йде холод з дощами і снігом

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська