1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Пилипці відбулася відкрита першість ОДЮСШ ФСТ “Спартак” із зимових видів спорту

20.10.2016 13:05 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Цими днями у Пилипці відбулася відкрита осіння першість ОДЮСШ ФСТ “Спартак” із зимових видів спорту із спеціальної та загально-фізичної підготовки серед дітей та підлітків “Юний спартаківець”.

Цими днями у Пилипці відбулася відкрита осіння першість ОДЮСШ ФСТ “Спартак” із зимових видів спорту із спеціальної та загально-фізичної підготовки серед дітей та підлітків “Юний спартаківець”.

Основна мета подібних змагань – фізична підготовка юних лижників до зимових стартів.

Цього разу у першості взяло участь аж 80 школярів-спортсменів у чотирьох вікових групах як серед дівчат, так і хлопців –1999-2000 р.н., 2001-2002 р.н., 2003-2004 р.н. та 2005 р.н. і молодші. Змагання проходили з п’яти дисциплін – десятискоку, стрибках у довжину та через перешкоду, підтягуванні на перекладині, згинанні та розгинанні рук в упорі на гімнастичній лаві.

Переможцями у вікових цензах і у різних видах стали: Назар Калитич (Воловець), Тетяна Гичка, Марія Фалюкович, Владислав Глеба (Сойми), Роксолана Мильо, Ангеліна Юртин, Михайло Шекета, Олександра Шарга. Іванна Теслевич, Євгенія Мурач (Міжгір’я), Микола Гойчук, Ігор Рогач, Дмитро Барнич, Іванна Вітів (Н. Студений), Олександр Русин, Аліна Кушнір, Роман Рябець, Неля Грига, Артем Гошпер (Пилипець), Маріана Сегляник.

За словами Івана Костя, ця першість ще раз продемонструвала, що юні спортивні таланти є і у нас на Міжгірщині, яким необхідна увага, аби в майбутньому вони досягали високих результатів і примножували доблесть району.

Читайте на ГК:На Закарпатті лунав вибух: відомо, що сталося
Читайте на ГК:Найбільше у Європі: на Закарпатті помітили справжнє диво природи (ФОТО)
Читайте на ГК:Екологічне лихо: через дурість на Закарпатті ледь не спалахнула аптека (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська