1. Новини Закарпаття
  2. >

"Опришки" з Колочави стали срібними призерами юнацького турніру з регбі

18.10.2016 10:01 Спорт

14-15 жовтня р. в Києві проходив 4-й міжнародний юнацький турнір “Кубок Посла Франції в Україні з регбі”.

14-15 жовтня р. в Києві проходив 4-й міжнародний юнацький турнір “Кубок Посла Франції в Україні з регбі”.

Турнір проводився в двох вікових групах-юнаки 2003-2004 р. р. та 2005-2006 р. р., а також Фінал серед шкіл р. Києва з регбі-5. Всього в змаганнях приймало участь близько 300 дітей з 20 команд. Це команди з Івано-Франківська, Хмельницького, Ірпеня, Харкова, Києва, с. Колочава Закарпатської обл., с. Дмитрівка Київської обл. Дві команди приїхали з р. Вільнюс (Литва) з Вільнюської Академії регбі.

На святі регбі були присутні Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, співробітники посольства – Паскаль Сливански, Сільвен Риголле, Ален Жербу та інші. Відкриття турніру завітав Посол Молдови в Україні Руслан Болбочан і інші представники дипломатичного корпусу.

Два дні вирували спортивні битви на стадіоні “Спартак”. І навіть погода допомагала дітям заносити спроби в залікове поле суперників. Світило яскраве тепле осіннє сонечко і на обличчях юних регбістів були посмішки та спортивний азарт.

Перше місце серед юнаків 2003-2004 років народження посіла команда ДЮСШ р. Ірпінь (тр. Денбновецький Ст. Л.), друге місце – збірна Хмельницької обл. (тр. Лазоренко В. С.), третє місце – Вільнюська Академія регбі (тр. Відмантас Валіс).

Переможцем серед юнаків 2005-2006 рр. народження стала команда ДЮСШ-2 м. Івано-Франківськ (тр. Ярема М. І.), срібним призером – команда “Опришки Колочава” Закарпатської обл. (тр. Ледней Ю. В.) і бронзовим медалістом – команда ДЮСШ р. Ірпінь (тр. Ігнатенко С.).

З рук Посла Франції в Україні Ізабель Дюмон переможці турніру отримали заслужені нагороди та подарунки, повідомляє Закарпаття спортивне.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська