1. Новини Закарпаття
  2. >

На Закарпатті терміном на рік дискваліфікували футболіста за допис у соцмережі

16.10.2016 13:19 Спорт

Футболіст та в минулому головний тренер «Минаю» Микола Гібалюк став, як мінімум, на кілька днів, головним ньюзмейкером футбольного життя краю.

Футболіст та в минулому головний тренер «Минаю» Микола Гібалюк став, як мінімум, на кілька днів, головним ньюзмейкером футбольного життя краю.

Причиною цього є рішення дискваліфікувати представника клубу на цілий рік, яке прийняли на вчорашньому виконкомі ФФЗ. Серед доволі великої кількості розглянутих питань знайшлось і «особливе» місце для обговорення щодо вчинку Миколи Гібалюка.

Нагадаємо, у липні цього року, ще будучи наставником ФК «Минай», Микола Гібалюк різко висловився у соцмережі Facebook на адресу ФФЗ щодо рішення бюро КДК зарахувати команді з Минаю технічну поразку у матчі з хустською «Оболонню» через проведення восьмої заміни.

Ситуація тоді була, по правді кажучи, неоднозначною, про що неодноразово зазначав, зокрема, й голова ФФЗ Іван Дуран. Микола Гібалюк, оцінюючи такий прикрий для клубу вердикт, погарячкував і висловив критику на адресу працівників федерації.

Однак, згодом під час особистої зустрічі, все ж, визнав свою провину і вибачився, - передає прес-служба ФК "Минай".

На черговому засіданні виконкому до нього вирішили повернутись ще раз. Під час жвавої дискусії лунали різні пропозиції щодо дискваліфікації, однак, все-таки «зупинились» на покаранні, яке діятиме впродовж року. Члени виконкому одноголосно вирішили: дискваліфікувати М.Гібалюка на рік із максимальним штрафом, який передбачений у таких випадках. Водночас на виконкомі наголосили, аби покарання вступило в силу одразу з моменту його прийняття (матч з «Боржавою» футболіст вже провів у ролі глядача).

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська