1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чемпіонат Закарпаття з футболу: «Севлюш» на класі обіграв «Дийду»

15.10.2016 20:00 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У черговому турі вищої ліги обласної першості з футболу виноградівська команда приймала суперника з Дідова і здобула перемогу з рахунком 2 : 0.

У черговому турі вищої ліги обласної першості з футболу виноградівська команда приймала суперника з Дідова і здобула перемогу з рахунком 2 : 0.

Після нищівної поразки від «Ужгорода» підопічні Івана Білака прагнули реабілітуватися в очах уболівальників, проте з осторогою розпочали гру з гостями.

ФК «Дийда» - сильний і незручний суперник, готовий гідно протистояти на полі будь-якій команді. Це переконливо засвідчив перший тайм матчу на стадіоні «Юність» у Виноградові. Попри те, що бороші явно домінували на полі і гра проходила за їхнім сценарієм, на перерву команди пішли з нулями на табло.

Та вже на 9-й хвилині другого тайму Томі Ребрик легко, ніби граючись, – ворота були порожні, завершує багатоходову комбінацію у штрафному майданчику «Дийди» - 1 : 0.

Ясна річ, після цього берегівчани кинулися відігруватися. Але це було тільки на руку, чи то пак на ногу, «Севлюшу». Виноградівці отримали більше простору і створили цілий ряд гострих атак, одна з яких була зірвана відвертим порушенням у штрафному майданчику. Пенальті майстерно реалізував той же Ребрик, який після другого забитого гола пішов відпочивати. А на поле вийшли молоді гравці, які додали азарту в поєдинку.

Голів більше не було. Та кілька сотень уболівальників «Севлюша» отримали насолоду від гарної гри своєї команди. Звичайно, що на результат працювали всі. Фахівці вже й раніше відзначали сильне ядро севлюшців з Чонкою, Ребриком, Вашкебою, Мешком . А з приходом у колектив завидного плеймейкера Пуканича та вельми надійного в захисті Ловски гра виноградівської команди набула нової якості.

Не пам’ятається , аби за останні роки, ба навіть десятиліття, був таким сильним кадровий склад «Севлюша». І незалежно від того, на якому щаблі цей клуб завершить чемпіонат, Виноградів уже виграв, бо має команду, що приносить радість численним у місті та районі любителям футболу.

Читайте на ГК:«Вони могли бути дорожчими за будинки»: плантацію унікальних рослин вирощує закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:Перехоплює дух від побаченого: мало хто знає про унікальну локацію на Виноградівщині (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Захисник з Виноградівщини востаннє відправляється до рідного дому: мешканців громади просять долучитись до гідної зустрічі
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська