1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві пройшов баскетбольний турнір присвячений Дню захисника України

15.10.2016 19:16 Спорт

З ініціативи ветеранів Мукачівського міського баскетбольного клубу «Імпульс» та кафедри фізичного виховання Мукачівського аграрного коледжу пройшов міський баскетбольний турнір серед молодіжних команд

З ініціативи ветеранів Мукачівського міського баскетбольного клубу «Імпульс» та кафедри фізичного виховання Мукачівського аграрного коледжу пройшов міський баскетбольний турнір серед молодіжних команд

Хвилиною мовчання учасники турніру та уболівальники вшанували всіх загиблих за незалежність і свободу нашої країни.

В першій грі баскетболісти вищого професійного училища №3 (ВПУ-3) зустрілися з неодноразовим переможцем шкільної баскетбольної спартакіади командою Мукачівського ліцею (МЛ).

Першій період був за командою ВПУ-3 (11:9), другий завершився у нічию, а третій та четвертий був за ліцеїстами. Фінальний свисток суддів зафіксував результат 33:26 на користь ліцеїстів. В другій грі господарі майданчику спортсмени аграрного коледжу (МАК) впевнено переграли команду обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою (ЗОЛІ З ПВФП) з рахунком 65:8. Уперта боротьба за перше місце в цьому турнірі пройшла між господарями змагання та ліцеїстами (МЛ). Перші хвилини гри були на боці ліцеїстів, які повели в рахунку 8:0, але завдяки блискучій грі капітана команди господарів Дмитра Щубера першій період завершився унічию. Три останніх періоди вже були на боці аграріїв.

Результат гри 48:26 на користь команди аграрного коледжу. Третє місце посіла команда ВПУ-3. Кращим гравцем турніру було визнано Дмитра Щубера (МАК), кращим «снайпером» турніру Миколу Крамгольца-37 очок (МАК), кращими баскетболістами у своїх командах стали Олександр Денисюк (ЗОЛІ З ПВФП), Вільгем Теллінгер (МЛ), Олександр Попович (ВПУ-3).

Усі команди від організаторів цього спортивного заходу, кращі гравці отримали кубки, дипломи, грамоти, м`ячі, вимпела, книги про історію українського баскетболу,календарики клубу «Імпульс» на 2017 спортивний рік, а команді коледжу подарували баскетбольну форму.

Голова ММБКВ «Імпульс» Віталій Бібік.

Читайте на ГК:З води вже витягнули бездиханне тіло: річка забрала життя закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Одна з найдовших в Україні: на Закарпатті розквітла алея Сакур (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська