1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Закарпатті вперше відбувся екстремальний спортивний фестиваль “Гонка Героїв”

12.10.2016 09:33 Спорт

У селі Оріховиця вперше в Україні відбувся екстремальний забіг з перешкодами „Гонка Героїв”. Це зовсім новий вид змагань в Україні – захоплюючий крос з подоланням різноманітних природних перешкод.

У селі Оріховиця вперше в Україні відбувся екстремальний забіг з перешкодами „Гонка Героїв”. Це зовсім новий вид змагань в Україні – захоплюючий крос з подоланням різноманітних природних перешкод.

Популярний у світі вид екстремальних змагань з успіхом був апробований і на теренах Закарпаття.

Загалом в екстремальній гонці взяли участь більше 100 осіб з міст Києва, Львова, Чернівців, Закарпатської області та навіть гості зі Словаччини.

Отже, в найпрестижнішій категорії „Еlite” в запеклій боротьбі перемогу вдалося здобути Вадиму Рогозовському з Київської області з результатом 0:24:05 хв, друге місце виборов Фечо Георгій з Ужгорода – 0:24:15 хв, третє місце дісталося Сергію Расчупкіну з Мукачева – 0:24:32 хв.

Серед жінок 1 місце дісталося керівнику гуртків Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді Наталії Дешко.

У категорії „Standart” першим дістався фінішу Олександр Тодоров з результатом 0:34:39 хв, другим був Ярослав Денисюк – 0:35:02 хв, третім – Олексій Назаренко – 0:35:42 хв.

У командному забігу (5 осіб) перемогу святкували хлопці з Національної гвардії, які подолали дистанцію з результатом 0:29:34 хв, „срібло” дісталося команді Закарпатського центру туризму – 0:32:11 хв, „бронзою” задовольнилася команда ТРК „Тиса – 1” – 0:47:10 хв.

Оргмасовий відділ ЗЦТЗІППО.

Читайте на ГК:"Тепер пальми, а завезуть ще й крокодилів": мережа Фейсбук шаленіє від "чуда" у закарпатському місті
Читайте на ГК:Вибухонебезпечний предмет лежав у траві: в Ужгороді знайшли міну (ФОТО)
Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська