1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівські каратисти взяли участь в чемпіонаті Київської області

10.10.2016 08:56 Спорт

Мукачівський спортивний клуб "ТРІУМФ" прийняв участь у Відкритому Чемпіонаті Київської області. Турнір відбувся в м. Вишгород 8 жовтня.

Мукачівський спортивний клуб

Мукачівська команда СК "Тріумф" виставила двох досвідчених суддів, а саме: Бабіля Крістіна ( 1 Дан) та Шютєв Андрій. Рівень підготовки всіх спортсменів був дуже високий, а кількість учасників в одній категорії досягала 20 чоловік, що дозволило виявити справжнього чемпіона на цих змаганнях.

Отже, по закінченню маємо такі результати: Чемпіонкою в категорії 6-7 років до 25 кг стала Турченко Анна, Чемпіоном в категорії 10-11 років до 30 кг став всім нам відомий спортсмен із с.Серне Сабов Шандор, срібною призеркою в категорії 8-9 років 35+ стала Сірак Вікторія, Бронзовою Призеркою в категорії 10-11 років до 35 кг стала Айропетян Ніколетта, яка крім бронзової медалі завоювала кубок за найшвидший поєдинок цих змагань, бій тривав 4 секунди! Хотілось би відмітити, що вона неодноразово перемагала в поєдинках завдяки силі та швидкості рук. Також дуже ефектні та хороші поєдинки провела спортсменка Сабов Домініка, котра посіла 4 місце на цих змаганнях.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська