1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Ужгород» розбиває надії «Севлюша»

09.10.2016 21:37 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У центральному поєдинку чергового туру у вищій лізі футбольного чемпіонату області ФК «Ужгород» з рахунком 6 : 2 упевнено переграв ФК «Севлюш».

У центральному поєдинку чергового туру у вищій лізі футбольного чемпіонату області ФК «Ужгород» з рахунком 6 : 2 упевнено переграв ФК «Севлюш».

Сьогодні на полі зустрічалися явні фаворити першості, кожен з них подумки вже приміряє на собі чемпіонські медалі, і не безпідставно.

Всього один тиждень «Севлюш» перебував на найвищому щаблі турнірної таблиці, випереджаючи «Ужгород» лише на одно очко. Виноградівцям конче потрібна була перемога або ж принаймні нічия у сьогоднішньому поєдинку, щоб упевнено почуватися в останніх чотирьох іграх чемпіонату. Та надії збуваються не завжди. Психологічний тягар відповідальності у головному матчі туру видався занадто важким для підопічних Івана Білака.

Було видно, що перші двадцять хвилин поєдинку наші хлопці дуже переживали, довго налаштовувалися на гру і в результаті пропустили в свої ворота три голи,- розповів Голосу Карпат представник тренерського штабу «Севлюша» Володимир Талабірчук.- У другому таймі команда заграла більш агресивно, почала вирівнювати ситуацію на полі, і при рахунку 3 : 2 кинулася вперед відігруватися. Та цим лише скористалися швидкі нападники «Ужгорода». Так, сьогодні був явно не день Виноградова.

Ужгородський розгром «Севлюша» проте не позбавляє інтриги змагання за найвищі нагороди першості. Наявне відставання на два очки від лідера під силу подолати для теперішнього складу головної футбольної дружини Виноградова. Для цього потрібно обов’язково вигравати у домашніх матчах з Дийдою і Довгим та не програвати на виїздах у Хусті і Сваляві. А ще сподіватися на те, ужгородці також не безгрішні, а м’яч – круглий.

Читайте на ГК:«Вони могли бути дорожчими за будинки»: плантацію унікальних рослин вирощує закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:Перехоплює дух від побаченого: мало хто знає про унікальну локацію на Виноградівщині (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Захисник з Виноградівщини востаннє відправляється до рідного дому: мешканців громади просять долучитись до гідної зустрічі
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська