1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Хустяни вибороли всі призові місця на чемпіонаті області з Шидокан карате

05.10.2016 19:02 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

1 жовтня відбувся відкритий Кубок Ужгорода з Шидокан карате серед дітей, юнаків та дорослих.

1 жовтня відбувся відкритий Кубок Ужгорода з Шидокан карате серед дітей, юнаків та дорослих.

Діти віком від 4 до 13 років виступали за правилами "Нокдаун карате", а з 14-ти років та дорослі — за правилами "Шидокан тріатлон".

Усього в турнірі взяло участь 130 спортсменів.

Хустський клуб «MMA KHUST» представляли 5 учасників. Хлопці провели яскраві та запеклі поєдинки й привезли додому п'ять заслужених медалей. Три з яких - золоті. Так, кращими з кращих у своїх вагових категоріях стали Крістіан Дудаш (понад 30 кг), Іван Конолош (до 60 кг) та Роман Перец (до 65 кг). Бійці вибороли почесні перші місця. Другу сходинку п’єдесталу посів Тимофій Нямещук (до 20 кг). Бронзу отримав Роман Микита (до 60 кг).

Такі високі результати спортсменів на дебютних змаганнях – заслуга їхнього тренера зі змішаних бойових мистецтв, кандидата в майстри спорту Михайла Короля, який переконаний, що тільки копітка праця, регулярні тренування та, що цікаво, повага до ближніх є запорукою успішності спортсменів.

«Шидокан карате - це не вид спорту, це бойове мистецтво. Тут дуже важливе виховання. Спортивні елементи поєднані з культивуванням вольових якостей, виробленням дисципліни і поваги до старших тощо. Я в першу чергу вчу своїх вихованцівбути людьми, допомагати одне одному та використовувати свої вміння тільки за призначенням», - поділився з «ГК» тренер Михайло Король.

Читайте на ГК:Підтвердилася звістка про загибель Героя: “на щиті” повертається додому ще один син (ФОТО)
Читайте на ГК:Мати востаннє зустріла сина..: закарпатці попрощалися із полеглим Героєм (ФОТО)
Читайте на ГК:ДТП у Заріччі виявилася смертельною: поліція озвучила офіційні деталі автопригоди (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська