1. Новини Закарпаття
  2. >

Шахтар здобув другу перемогу в Лізі Європи

29.09.2016 22:28 Спорт

четвер, 29 вересня, донецький «Шахтар» у Львові приймав португальську «Брагу» в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи.

 четвер, 29 вересня, донецький «Шахтар» у Львові приймав португальську «Брагу» в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи.

Поєдинок закінчився з рахунком 2:0 на користь «Шахтаря», передає zaxid.net.

Донецька команда вдало стартували в турнірі, здобувши перемогу на виїзді над «Коньяспором». Ще один успіх остаточно зробить український клуб фаворитом своєї групи. Відзначимо, що команди зустрічалися ще навесні поточного року в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи, коли донеччани двічі перемогли - 4:0 і 2:1.

Перевагою «Шахтаря» напевне став головний тренер, бо ще в минулому сезоні Пауло Фонсека тренував саме «Брагу», з якої перейшов до чемпіонату України. Вважається, що португалець знає можливості гравців суперника і очікував, що гості будуть діяти у контратакуючому стилі.

Перший гол «гірники» забили на 5-й хвилині матчу. Тарас Степаненко скористався плутаниною у штрафній суперника і з неймовірною силою забив м'яч у ворота суперника.

На 47-й хвилині зустрічі «Шахтар» залишилися в меншості – Фред отримав другу жовту картку і вийшов з гри. Однак команда не розгубилася і на 56-й хвилині Віутор Коваленко забив другий гол.

Читайте на ГК:Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків Зодіаку
Читайте на ГК:Відключення світла 18 квітня: в  «Укренерго»  попереджають про перерви в електропостачанні у ВСІХ регіонах України
Читайте на ГК:Можуть передбачати майбутнє: астрологи назвали знаки зодіаку, які бачать віщі сни
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська