1. Новини Закарпаття
  2. >

Ф'юрі скасував бій з Кличком через депресію

24.09.2016 23:40 Спорт

Причина перенесення бою між Тайсоном Ф'юрі (25-0, 18 КО) і Володимиром Кличком (64-4, 53 КО) виявилася досить несподіваною.

Причина перенесення бою між Тайсоном Ф'юрі (25-0, 18 КО) і Володимиром Кличком (64-4, 53 КО) виявилася досить несподіваною.

Британське видання The Telegraph повідомляє, що причиною перенесення повторного бою між Тайсоном Ф'юрі і Володимиром Кличком стала депресія, від якої страждає чинний чемпіон, інформував Кореспондент.

Джерела інформують, що для британця це не перше знайомство з депресією, і раніше він вже проходив курс лікування від цієї психологічної недуги. Інсайдери з табору Ф'юрі розповіли, що британець втратив мотивацію боксувати, і перебуває в стані депресії, у зв'язку з чим йому потрібен повторний курс терапії.

Зазначимо, що після перемоги над Кличком Тайсон був відвертим, що в його житті настав найщасливіший період, він радий виховувати дітей, і не розуміє, навіщо йому ще раз виходити в ринг. Схоже, що такі думки привели Тайсона до чергового рецидиву старого захворювання. 

Нагадаємо, що про перенесення бою між Кличком і Ф'юрі стало відомо вчора. Існує ймовірність того, що британець буде позбавлений своїх поясів.

Читайте на ГК:Що чекає українців після перерахунку пенсій: у ПФУ дали відповідь
Читайте на ГК:Мобілізація по-новому: хто має оновити дані в ТЦК протягом 60 днів
Читайте на ГК:На кордоні України розблокували один з пунктів пропуску
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська