1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські гандболістки вибороли бронзу на спартакіаді школярів України

23.09.2016 20:55 Спорт

У Херсоні з 13 по 18 вересня проходила Спартакіада школярів з гандболу України. Закарпатська область була представлена гандболістками СДЮСШОР Карпати.

У Херсоні з 13 по 18 вересня проходила Спартакіада школярів з гандболу України. 
Закарпатська область була представлена гандболістками СДЮСШОР Карпати.

З першого дня дівчата були настроєні на серйозну боротьбу, адже потрапили у надзвичайно нелегку підгрупу, передає НЗ.

Після зональних змагань (із західної групи вийшли Львівська обл. та Закарпатська) за жеребом ми потрапили до групи з Кривим Рогом і Броварами. Відповідно Херсон і Одеса потрапили на Київ з Вінницею. У перший день змагань наші дівчата переграли Кривий Ріг з різницею у п'ять м'ячів, а в другий день переграли броварчанок 21:18. З нашої підгрупи Львів посів 1місце, а ми з 2-го місця вийшли у півфінал. А в іншій підгрупі Херсон став лідером, на другій сходинці Київ. Далі змагалися навхрест. Тож суперником нашим стала команда з Херсона. У драматичній грі ми поступилися місцевим спортсменкам з рахунком 14:13.

Надзвичайно добре грали воротар Чіковані Тея та капітан Шипляк Наталія. Тож у нас був шанс поборотися ще за бронзові нагороди і закарпатки цим скористалися. У фіналі ми впевнено переграли киянок, які напередодні програли львівянкам. А Херсон виграв з різницею у 5 м'ячів у Львова. Тож, Херсон тріумфував. Срібло у Львова, а закарпатки завоювали бронзу.

Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Читайте на ГК:На Закарпатті побільшало прикордонних постів: почали "різати" жорсткі вимоги
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про нову гідрологічну небезпеку: до чого слід бути готовим
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська