1. Новини Закарпаття
  2. >

Юні закарпатки стали третіми на гандбольній спартакіаді

19.09.2016 15:22 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Днями у Херсоні завершилась V Спартакіада школярів з гандболу серед дівчат 2001-2002 року народження.

Днями у Херсоні завершилась V Спартакіада школярів з гандболу серед дівчат 2001-2002 року народження.

У змаганнях взяли участь вісім команд, які пройшли за підсумками зонального етапу. Команда від Закарпаття разом із львів’янками представляли Західну групу. В результаті жеребу гандболістки СДЮСШОР «Карпати» потрапили в одну групу з Кривим Рогом та Броварами. У перший день змагань дівчата переграли Кривий Ріг з різницею у п’ять м’ячів, а в другий – побороли броварчанок 21:18. Ці дві перемоги дозволили за карпаткам вийти у фінальну частину змагань, проте лише з другого місця.

Згідно правил змагань, наступний свій матч «Карпати» зіграли проти команди з Херсона, яка була першою у своїй групі. У дуже напруженій грі ужгородки поступились херсонкам з різницею в один м’яч. Проте, свій шанс поборотись за призи гандболістки із Закарпаття використали сповна – вони впевнено переграли команду з Києва.

Першою стала команда з Херсону, другими – львів’янки.

За словами головного судді змагань, Михайла Поляка більшість матчів турніру пройшли у цікавій боротьбі. Спартакіада показала, що в Україні є талановиті гандболістки і вони можуть створити сильну збірну, яка за гідних умов підготовки та якісної роботи тренерського штабу, зможе дати результат.

Читайте на ГК:"Не є чимось героїчним втопитися в Тисі чи загинути в горах при втечі": неодноразово поранений закарпатський військовий шокував своїми історіями з фронту (ФОТО)
Читайте на ГК:Скандал навколо Закарпатського ТЦК набирає масштабів: хто відповідатимете за смерть чоловіка мобілізованого з епілепсією?
Читайте на ГК:Вбивцю вимагають ув'язнити довічно: організатор та учасники масової бійки у Підвиноградові постануть перед судом (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська