1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Біля Ужгорода відбудеться екстремальна гонка "Ursus Race"

17.09.2016 13:58 Спорт

Екстремальні забіги «URSUS RACE» реалізовує громадська організація «Екстремальні забіги Карпатами», спільно з Управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Екстремальні забіги «URSUS RACE» реалізовує громадська організація «Екстремальні забіги Карпатами», спільно з  Управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Про це 0312.ua повідомляє голова ГО «Екстремальні забіги Карпатами» Тетяна Сірко.

Протестувати свій  спортивний потенціал учасники зможуть вже 1 жовтня в Оріховиці. Саме тут розміщені конкурсні дистанції для дорослих – «Гонка спритності» (5 км+15 перешкод), та дітей – «Дитяча гонка»(1 км+10 перешкод – для юнаків та дівчат віком від 10 до 17 років, 800 м+8 перешкод – для дітей віком від 4 до 9 років). Колючі дроти, багнюка, скалодром та водяні бар’єри – це неповний перелік перешкод, котрі доведеться здолати учасникам на шляху до фінішу. 

«У кожній з існуючих дистанцій ми намагалися врахувати напрацювання наших фахівців, поради колег-спортсменів та досвід закордонних партнерів. Наша мета – допомогти Вам побороти фобії й комплекси; стати на шлях прогресивного фізичного розвитку. Адже в сучасному світі, важливо бути сильним, психічно стійким й фізично витривалим; діяти адекватно навіть за екстремальних умов», – розповідає Тетяна Сірко.

Обрати категорію забігу та зареєструватися можна на сайті проекту: www.ursusrace.uz.ua.

Наступне відкрите тренування «URSUS RACE», для дорослих та дітей, відбудеться 24 вересня о 15.00 (у скверику музею Бокшая), під час святкування Дня міста. У програмі: презентація перешкод забігу, аеробні техніки, силові блоки, статична гімнастика, стречінг. 

Читайте на ГК:"Тепер пальми, а завезуть ще й крокодилів": мережа Фейсбук шаленіє від "чуда" у закарпатському місті
Читайте на ГК:Вибухонебезпечний предмет лежав у траві: в Ужгороді знайшли міну (ФОТО)
Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська