1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

"Тиждень масового футболу" розпочався на Закарпатті

10.09.2016 18:57 Спорт 166

Про таке, зокрема, йшлося під час представлення у рамках Днів фізичної культури та спорту в Ужгороді на площі Народній Федерації футболу Закарпаття.

"Тиждень масового футболу" розпочався на Закарпатті

Як зазначалося, в рамках акції "Тиждень масового футболу", яка є одним з напрямків діяльності ФФУ у популяризації футболу, окрім інших заходів, заплановані зустрічі з відомими футболістами.

У п'ятницю, в ході Днів фізичної культури та спорту, юні футболісти та футболістки мали можливість поспілкуватись з такими відомими у минулому гравцями як Томаш Пфайфер, Федір Варга, Йосип Бордаш, Юрій Гомбош, Олександр Теметєв. Тренерами Михайлою Іваницею, Іваном Шантою, Тарасом Вайданичем та Володимиром Мухлиніним. Зустрілись юнаки і з гравцями обласного чемпіонату Матвієм Бобалем Владиславом Микуляком, Василем Пиняшком та Олександром Пахомовим. Поспілкувались з арбітрами, що обслуговують чемпіонат та першість області, – Валерієм Шкурою, Юрієм Шимоном, Мирославом Горгошем, Денисом Дудашем.

Втім, офіційно «Тиждень масового футболу УЄФА» офіційно стартує сьогодні, 10 вересня, хоч на Закарпатті вже розпочався. Протягом тижня у краї заплановані й інші заходи: турніри серед хлопчиків і дівчат, зустрічі дітей з ветеранами футболу та діючими гравцями, футбольні конкурси тощо повідомляють у прес-службі ФФЗ.

Найсвіжіші новини: