1. Новини Закарпаття
  2. >

У неділю увага фанів прикута до Вільхівців, Ужгорода, Мукачева та Іршави

09.09.2016 16:00 Спорт

Про анонс 18-го туру Закарпатської Прем’єр-ліги читайте далі.

Про анонс 18-го туру Закарпатської Прем’єр-ліги читайте далі.

Центральна та найбільш конкурентна битва титанів вищої ліги Закарпаття відбудеться в столиці тячівського футболу останніх двох років – Вільхівцях, де місцевий однойменний клуб, який є кращим футбольним колектвом Східного Закарпаття цього сезону, приймає кращу команду всього Закарпаття третього кварталу 2016-го року – «Минай». Ставки в цьому двобої дуже високі. У разі перемоги «Вільхівці» продовжать реальну боротьбу мінімум за бронзові нагороди та за почесне звання кращої домашньої команди чемпіонату. У свою чергу звитяга «Миная» дозволить цьому клубу зберегти реальні шанси на здобуття золотих нагород. Можливості команд на успіх у цій локальній дуелі розцінюються як найбільш рівні в турі – 50 на 50 %.

Ще однин поєдинок, який міг претендувати на роль центрального, відбудеться в Ужгороді, де місцева цьогорічна гроза авторитетів «Спартакус» прийматиме одну з двох кращих команд Західного Закарпаття 2015-го року – «Середнє». Ужгородці не обтяжені медальними путами, тому можуть грати розкутіше. А от втрата очок «Середнього» у цьому двобої може в майбутньому коштувати комплекту нагород. Шанси команд у цьому шаленому дербі розглядаються трохи кращими на користь середнянців у пропорціях – 51 на 49 %.

Аналогічні можливості на перемогу, до тих що має «Середнє», віддаються й пораненому в минулому турі «Мункачу», який у ще одному непересічному двобої опонуватиме міцному «Берегову». Це буде двобій на перспективу в наступних сезонах, тому глядачам буде на що подивитись. Ще кращими є шанси на перемогу в «Севлюша», який у своєму неординадному сусідському дербі зійдеться в Іршаві з місцевою «Бужорою». Для виноградівців втрата очок у цьому двобої може бути фатальною в плані боротьби за найвищі місця. Іршавці нічим не обтяжені, тому гра обіцяє бути цікавою на тактичні ходи тренерів. Утім, фаворити тут підопічні Івана Білака у пропорціях – 52 на 48 %.

Ще явнішим є переможець у двобої в Дідові, де місцева «Дийда» буде реабілітовуватись за плавний виліт із призової зони, тому місцевим фанам слід запасатись попкорном і рухатись у напрямку стадіону та воріт «Боржави». Підопічні Степана Гіді мають переважні шанси на успіх – 53 на 47 %.

Однак, найбільш явними є розклади в ще одному непересічному двобої в обласному центрі, де абсолютний поточний лідер «Ужгород» приймає «Поляну». Тут ужгородці відповідно мають набагато кращі перспективи на перемогу в порівнянні зі своїми опонентами – 54 на 46 %.

Матчі 18-го туру, 11 вересня, неділя: «Вільхівці» – «Минай», «Спартакус» Ужгород – «Середнє» , «Мункач» Мукачево – «Берегово», «Ужгород» – «Поляна», «Бужора» Іршава – «Севлюш» Виноградів, «Дийда» Дідово – «Боржава» Довге.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська