1. Новини Закарпаття
  2. >

Ім’я Івана Яремчука отримало гольове підтвердження на полі

02.09.2016 16:00 Спорт Ексклюзив

Про підсумки 14-го туру Східної зони Закарпаття з футболу читайте далі.

Про підсумки 14-го туру Східної зони Закарпаття з футболу читайте далі.

Головну сенсацію створив клуб «імені Івана Яремчука» який в рідних стінах хоча й був фаворитом матчу в непересічному двобої з грозою авторитетів цьогорічного серпня – «Старта», та рахунок із яким він переміг не міг наснитись парубкам із Золотарева навіть у страшному сні. І це при тому, що «Старт» до цього, за цей та минулий сезони разом узяті, жодного разу не програвав у понад чотири голи. Перемога дозволила команді з Великого Бичкова у таблиці домашніх матчів підстрибнути на три місця й після двотижневої перерви повноцінно, за здобутими та втраченими балами, повернутись до призової зони цього табеля.

Трохи більшого спортивна громадськість нашого краю очікувала й від «Тернова», «Говерли» та «Великої Копані». Остання несподівано пропустила гол від Івана Лендєла з Дубового й змушена була в манчестерському стилі рятуватись від ганьби. Подарунком від феї став дубль Ігоря Агапітова, який дозволив копанцям продовжити своє повноцінне перебування в верхній половині загальної таблиці, в межах якої вони знаходяться майже місяць.

Незважаючи на фіаско, «Карпати» з Дубового зберегли повноцінне перебування в першій сімці таблиці виїзних матчів. Шалена звитяга дозволила клубу з Рахова в таблиці домашніх матчів за здобутими балами підстрибнути на три позиції й після майже двотижневої перерви повноцінно повернутись до двійки лідерів.

Більш очікувано завершився двобій у Тересві, який міг претендувати на роль центрального в турі. Нічия дала трохи більше позитиву для «Авангарда», який завдяки їй у таблиці домашніх матчів за здобутими балами випередив «Старт». Водночас, мирова все ж дозволила «Вікторії ЛНС» зберегти повноцінне перебування в двійці лідерів таблиці виїзних матчів, у межах якої клуб із Білої Церкви постійно тримається вже два місяці.

Із найбільш прогнозованим рахунком завершився ще один непересічний поєдинок у Вишкові. Чергова перемога дозволила «Інтеру» зміцнити своє абсолютне лідерство в загальній таблиці, яке клуб із Ганичів постійно тримає біля своїх ніг протягом останніх майже трьох місяців.

Результати 14-го туру: «Карпати» Рахів – «Терново» – 6:2, «Авангард» Тересва –«Вікторія ЛНС» Біла Церква – 0:0, «Віск» Вишково – «Інтер» Ганичі – 0:2, «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – «Старт» Золотарево – 7:0, «Велика Копаня» –«Карпати» Дубове – 2:1, «Говерла» Ясіня – «Іза» – 2:1;

Турнірне становище на 2 вересня: «Інтер» – 32 очки (різниця голів – 40:16), «Вікторія ЛНС» – 27 (32:21), «Карпати» Рахів – 26 (34:21), «Говерла» – 26 (28:18), «Терново» – 25 (34:30), «Велика Копаня» – 20 (28:22), «імені Івана Яремчука» – 19 (37:29), «Авангард» – 16 (28:38), «Старт» – 14 (21:40), «Карпати» Дубове – 13 (15:24), «Іза» – 11 (11:35), «Віск» – 7 (13:26).

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська