1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Відомий футболіст Василь Рац розповів про занепад та перспективи розвитку футболу на Закарпатті / ВІДЕО

29.08.2016 16:45 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Гранди українського футболу відвідали Закарпаття.

У складі команди ветеранів київського «Динамо» 11 майстрів спорту колишнього СРСР зіграли у товариському поєдинку з ветеранами футбольного клубу «Севлюш». 

Як ми повідомляли раніше, матч відбувся вчора у Виноградові на стадіоні «Юність» з нагоди відзначення 754-ї річниці міста. 

На передматчевій конференції для журналістів про діяльність громадської організації ветеранів клубу «Динамо Київ» розповіли її президент Володимир Мунтян, а також уродженець Фанчикова Василь Рац та Володимир Безсонов.

- Можливо це почнеться з Виноградова, а може, з обласного центру. Нехай буде друга ліга. Але тільки щоб свої грали, закарпатці. Як баски, не тому, що ненавидять іспанців чи ще когось, а тому, що в них є свої. Ті, що виходять і віддаються повністю, - поділився думками іментий футболіст-закарпатець Василь Рац.

Виступаючи перед журналістами, ветерани футболу розкритикували виступи теперішньої команди свого клубу, а також збірної України на чемпіонаті Європи. 

Зазначалося й те, основу команди у пік слави київського клубу складали вихідці із Закарпаття: Сабо, Медвідь, Турянчик, Коман,Решко, Рац, Яремчук… Прикро, та в теперішній час закарпатців немає не лише в основі, але і в запасі столичного клубу. Разом із тим талановиту молодь краю активно залучають угорські клуби. 

Варто відмітити, що на поле виноградівського стадіону у складі ветеранів «Динамо» разом із Васильом Рацом та Іваном Яремчуком, вийшов і Василь Турянчик, якому в цьому році виповнюється 82 роки. 

Уславлених футболістів у Виноградові вітав мер Виноградова, а також спортивні функціонери області, численні уболівальники, які в цей день заповнили трибуни оновленого стадіону «Юність».

Читайте на ГК:Трагічна звістка сколихнула все Закарпаття (ФОТО)
Читайте на ГК:“Косили” під волонтерів: на Виноградівщині затримали хитрий “квінтет” (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На березі Тиси у підніжжя Чорної гори: дорадянська історія Севлюша — Виноградова (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська