1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ветеранська збірна України після перемоги в Берегові здолала футболістів Угорщини / ФОТО

16.08.2016 08:24 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Після тріумфу на стадіоні “Дружба”, українські “зірки” минулих літ виїхали в сусідню Угорщину, де в м.Готвон зустрілися з місцевою “елітою” футболу.

Нагадаємо, що свій перший офіційний поєдинок збірна України у квітні 1992 року теж проводила проти угорців. Зустріч проходила в Ужгороді.

І тоді, 24 роки тому, в основному складі “синьо-жовтих” виходив на поле молодий Сергій Беженар, нині капітан ветеранів. Оплесками зустріли глядачі появу на газоні легендарного закарпатця з виноградівського Фанчикова Василя Раца, котрий після “Динамо” (Київ) успішно виступав за угорські клуби. Нев’янучу майстерність демонстрували також Сергій Нагорняк, Андрій Донець, Едуард Цихмейструк, воротар Віталій Рева, інші знані гравці збірної. Головним бомбардиром, як і в Берегові (На стадіоні “Дружба” він забив два м’ячі з чотирьох. Ред.) став куратор команди Олег Собуцький, який у Готвоні теж відзначився двічі. Ще один гол - в активі Цихмейструка. Кінцевий результат – 3-1 на користь українців.

А в Берегові рахунок першими відкрили місцеві футболісти. Зробив це Юрій Переста, який вміло закрутив шкіряного прямо в “дев’ятку”. Та на більше господарі не спромоглися – не вистачило фізичних кондицій. У складі берегівчан помітними були нинішній головний тренер “Берегова” Мирослав Баб’як, помічник міського голови Степан Медвідь, голова районної федерації футболу Олександр Чегіль, його заступник Валерій Щока, Петро Дрозденко, Томаш Снопчак, Андрій Ленарт, Іштван Цібло, інші. Готував збірну Берегівщини до поєдинків знаний фахівець Габор Омбоді.

Ветеранів України очолювали Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський. Побачили на лаві запасних і нашого земляка з В.Бичкова Івана Яремчука.

“Не очікував, що у невеличкому Берегові може бути така сильна, зіграна й технічна команда,- наголосив після матчу Анаталій Дем’яненко.- У перші хвилини навіть дещо розгубилися, особливо після пропущеного голу. Але клас таки взяв гору і в підсумку ми пермогли – 4-1”.

Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська