1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На старті другого кола «Севлюш» розгромив «Середнє» / ФОТО

13.08.2016 22:47 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Сьогодні відбулися стартові матчі другого кола вищої ліги обласного чемпіонату з футболу.

Виноградівський ФК «Севлюш» на своєму стадіоні приймав традиційно незручного для себе суперника – команду ФК «Середнє» і здобув переконливу перемогу з рахунком 4 : 0.

Такий результат цілком відповідає загальній картині змагання на футбольному полі, та тільки не на початку цього матчу. Перша двадцятихвилинка проходила у в’язкій, непростій для обох команд грі, коли м’яч крутився здебільшого в середині поля. А перший удар по воротах від своїх улюбленців виноградівські уболівальники побачили тільки на 18-й хвилині. Усе свідчило, що у спортивному двобої зійшлися непоступливі і майже рівні за підготовкою команди.

Та лідерське становище «Севлюша» зобов’язувало його на інше. Першим ворота середнянців розпечатав новачок. На 25-й хвилині поєдинку гольовим ударом відзначився Олександр Розман – 1 : 0. Гості відповіли майже одразу гострим ударом у нижній кут воріт, що завершував комбінацію зі стандарту. Однак на заваді м’ячу став голкіпер Віталій Гринишин, який блискуче зіграв у цьому матчі.

Повний розгром ужгородської команди з Середнього на севлюському стадіоні «Юність» відбувся після перерви. Чудовий гол ударом із розвороту на 68-й хвилині гри провів Денис Ребрик. Відтак черга забивати настала для Чонки. У своєму стилі Юрій виконав власне соло з м’ячем, вийшов один на один з воротарем і – 3 : 0.

Фани несамовито бубнять, трублять , плескають у долоні: «Гойра, Севлюш! Чонка! Чонка!».

У такому фінальному ажіотажі на самому кінці поєдинку остаточну поразку середнянцям оформляє севлюський капітан Олександр Міца – 4 : 0.

Читайте на ГК:На Виноградівщині ліквідували мастабну пожежу: відомі подробиці "палаючого" інциденту (ФОТО)
Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)
Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська