1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді запалили олімпійський вогонь на честь змагань у Ріо-де-Жанейро / ФОТО

05.08.2016 14:13 0 Спорт
 

В Ужгороді традиційно запалили символічний олімпійський вогонь на честь XXXI Літніх Олімпійських ігор, що стартують сьогодні в Ріо-де-Жанейро і триватимуть до 21 серпня.

Цьогоріч Закарпаття в українській збірній представлятиме чемпіон світу з фехтування Анатолій Герей та художня гімнастка Валерія Юзв’як, котра потрапила до резерву збірної.

В урочистій церемонії, яка відбулася біля спорткомплексу «Юність», взяли участь вихованці спортивних шкіл, найкращі спортсмени краю, посадовці та члени регіонального представництва Олімпійського комітету України, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Для гостей прозвучала пісня у виконанні заслуженого артиста України Олександра Садварія.

У холі спорткомплексу бажаючі могли подивитися філателістичну виставку “Закарпатолімпфіл-2016”, яка триватиме до 8 серпня. Виставка представлена близько десятьма тисячами марок на спортивну й, зокрема, олімпійську тематику. Це роботи 30 філателістів із різних областей України, а також із Угорщини та Вірменії.

Укрпошта спільно з НОК України підготували та випустили поштову марку, конверт і штемпель "Перший день", присвячені Олімпійським іграм. 23 липня марку ввели в обіг і вона вважається дійсною для оплати послуг з пересилання письмової кореспонденції.

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська