1. Новини Закарпаття
  2. >

Віце-президенту ФК "Говерла" пригрозили тюремним строком за заборгованість по зарплаті перед футболістами

19.07.2016 19:00 Спорт

Віце-президент футбольного клубу Говерла Олександр Шуфрич може сісти у в'язницю за невиплату зарплати колишнім гравцям клубу Дмитру Трухіну і Сергію Кузнецову.

Віце-президент футбольного клубу Говерла Олександр Шуфрич може сісти у в'язницю за невиплату зарплати колишнім гравцям клубу Дмитру Трухіну і Сергію Кузнецову.

"Перше кримінальне провадження ми будемо відкривати за невиплату заробітної плати, а друге – за невиконання рішення суду. Роки на три він цілком може сісти", - заявив юрист Дмитро Коробко, передає портал Sport Arena.

Також юрист зазначив, що апеляція у справі Трухіна вже виграна, що є першим подібним випадком в історії української юрисдикції.

Керівники Говерли у відповідь заявляють, що суди загальної юрисдикції на них впливу не мають, оскільки це футбольний клуб, а він входить в юридичне поле спортивних органів суду, однак юрист наполягає на тому, що Шуфрич-молодший, Іван Шіц і головний бухгалтер Говерли - злочинці, яких треба судити за невиконання контрактних зобов'язань та невиконання рішення суду "за іншими правилами".

На питання про те, скільки часу є у Олександра Шуфрича не виплату боргів, Коробко відповів:

"У нього вже немає часу. Ми вже зараз будемо відкривати кримінальне провадження. Якщо ж брати виконавче провадження, то півроку. Спочатку державні виконавці дають тиждень на добровільне виконання, а вже потім накладають арешти на майно та рахунки".

Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська