1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Хусті, незважаючи на негоду, відбувся веломарафон

18.07.2016 09:57 Спорт

17 липня хустські любителі їзди на двоколісному транспорті взяли участь у веломарафоні.

17 липня хустські любителі їзди на двоколісному транспорті взяли участь у веломарафоні.

Організаторами заходу виступило ГО «Велооб’єднання». Маршрут для любителів адреналіну організатори обрали протяжністю 50 кілометрів і пролягав він через Сокирницю, Золотарево, Копашнево. Стартували та фінішували велосипедисти на Майдані Незалежності, повідомив МедіаХуст.

-Метою веломарафону стало залучення якомога більшої кількості краян до здорового способу життя та активного відпочинку. Якщо для велопробігів ми не встановлюємо вікових обмежень і їхніми учасниками стають і 70-річні дідусі та бабусі, й маленькі діти, то марафон – завдання більш серйозне, де потрібно перевіряти власну витривалість, зуміти перебороти себе, повірити у свої сили. Такі заходи потребують певної  фізичної підготовки. Тому молодших за 16 років ми не реєстрували. У той же час найстаршим учасником став Томас Величко, якому більше ніж 50 років. Загалом до марафону долучилося 23 хустян, – розповів керівник ГО «Велооб’єднання» Андрій Козир.

 Мандрівкою верхи на «залізних конях» усі рандоннери залишилися задоволені.  Марафон пройшов без жодних ексцесів і незважаючи на негоду, заявлену дистанцію учасники подолали всього за чотири години.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська