1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК «Велика Копаня»: в першому колі зроблено тільки програму-мінімум

11.07.2016 11:43 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Про виступи команди в першій половині літнього чемпіонату читайте далі.

Про виступи команди в першій половині літнього чемпіонату читайте далі.

Краща першолігова команда Південного Закарпаття цього та минулого сезону, яка представляє Велику Копаню, провела перше коло не надто стабільно, тому її гравці не сповна реалізували свій потенціал. За наслідками результатів, протягом першого кола, помаранчево-чорні тільки протягом 7-ми днів трималась у двійці лідерів, 13-ть діб їм вдалось перебувати в призовій зоні та 15-ть днів – входити до провідного квартету.

Відзначаємо хорошу гру колективу з села близнюків на чужих полях, що для Східної зони є явищем досить рідкісним. Так у окремій таблиці виїзних матчів підопічні Михайла Фурика утримували за собою абсолютне лідерство протягом 36-ти діб, а до двійки лідерів за здобутими або втраченими балами там загалом входили протягом 55-ти днів.

Кращим гостьовим матчем «Великої Копані» була її феєрична звитяга 1-го туру в сусідському дербі в Ізі, до якої найбільше доклав свій хист Будз, що відзначився дублем. Ще один гол на рахунку Еріка Івашка. Не менш ефективна перемога була виборота в 3-му турі над однією з двох кращих першолігових кубкових команд Східного Закарпаття 2016-го року – «Карпатами» з Дубового. До свого активу копанці можуть занести й двобій 10-го туру, коли вони на виїзді дали бій кращій першоліговій команді Закарпаття травня 2016-го року – «Тернову».

Трохи гірші справи були в матчах на своєму полі, де колектив довго шукав свою гру й знайшов її тільки в другій половині першого кола. У підсумку це дозволило йому в таблиці домашніх матчів перебувати у верхній її половині тільки сім днів.

Кращим домашнім поєдинком підопічних Фурика була шалена звитяга 9-го туру над клубом «імені Івана Яремчука», до якої свій хист доклав Ігор Агапітов, що відзначився дублем. Ще по разу тоді забивали Івашко, Василь Фозекош та Олександр Логойда. Не менше позитиву копанським ультрас принесла й ще одна дуже результативна звитяга 11-го туру над «Стартом». До свого активу «Велика Копаня» може занести й двобій 4-го туру, коли вона дала бій кращій команді Східної зони першої половини 2016-го року – «Інтеру».

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат»

Читайте на ГК:Реконструкція у Виноградові триває: запрацював музичний фонтан (ФОТО)
Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська