1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатці виступили на міжнародному турнірі з футболу Fragaria cup 2016

10.07.2016 18:40 Спорт

На початку липня у словацькому Пряшеві стартував найбільший турнір Східної Європи. У наймолодших вікових категоріях виступали і представники Закарпаття.

На початку липня у словацькому Пряшеві стартував найбільший турнір Східної Європи. У наймолодших вікових категоріях виступали і представники Закарпаття.

Проливний дощ, який обрушився на Пряшів у другий день змагань дещо вніс корективи у розклад матчів та організатори швидко все владнали, пише Лобда. У наймолодшій віковій групі U8 наш край представляв СДЮСШОР Ужгород, який зайняв перше місце у своїй групі, без єдиної поразки. В одній восьмій пройшли господарів турніру 4:2,  в чвертьфіналі лише в серії пенальті переграли румунську Тімішоару. У півфіналі їх чекала невдача ще з однією румунською командою Думбравіца 0:1. У грі за третє місце також поступились румунам Ласі 0:3. Тож СДЮСШОР U8 четвертий.  

В наступній категорії U9 грали дві ужгородські школи Зінедін та СДЮСШОР. Зінедінівці зайняли четверте  місце у групі, здобувши чотири перемоги, одну нічию та  дві поразки. СДЮСШОр також став четвертим -  п’ять перемог, одна нічия і дві поразки. У плей-оф Зінедін програв Іліє Оана з Бухаресту 0:2, а СДЮСШОР поступився київській Чайці 1:2. У поєдинку за 13 місце команда Деревлянка зіграла внічию з підопічними Бібікова і лише в серії пенальті перші здобули перемогу. Найкращі результати наші футболісти показали у категорії U10. Фаворит з Великого Березного зайняв лише четверте місце у групі маючи три виграші, дві нічиї та дві поразки. В одній восьмій зіграли внічию з сербами Нові Сад, а по пенальті перемогли їх. У чвертьфіналі зламали спротив мінських динамівців 3:1. І лише в півфіналі поступились своїм землякам СДЮСШОР Ужгород 0:3.

У грі за третє місце з поляками Нео-Сістем Гол з Бродніци зіграли внічию 2:2, а в серії пенальті знову перемогли 6:5 і стали володарями бронзових нагород. В окремих номінаціях звання кращого гравця отримав великоберезнянець Ярослав Караман. СДЮСШОР у своїй групі показав стовідсоткові показники, перемігши у всіх семи поєдинках. В одній восьмій ужгородці здолали румунів Тампа Брашов 4:0, у чвертьфіналі польську Полонію Слюбіце. У півфіналі пройшли команду з Великого Березного 3:0, але у фіналі підопічні Шоляка крупно поступились МТК Будапешт 0:4. І везуть додому срібло змагань. У категорії U11 ужгородський СДЮСШОР виступав двома складами, і обидві команди зайняли треті місця у своїх групах. В одній восьмій СДЮСШОР А впевнено переміг угорців з Солнока 5:1.

Далі СДЮСШОР А здолав Спорт Академію Бухареста 2:1. У півфіналі підопічні Ороса зіграли в нульову нічию з румунською Електрика 1869 Тімішоара, а в серії пенальті поступились 2:3. У грі за третє місце ужгородці знову зіграли внічию 2:2 з сербським Петріка Нові Сад, але програли по пенальті 1:3. СДЮСШОР Б в одній восьмій поступився ФК Мінськ 1:2. У матчі за 13-е місце зіграв внічию з Юніорул Брашов 0:0 і перемогли їх по пенальті 8:7.

Читайте на ГК:"Не є чимось героїчним втопитися в Тисі чи загинути в горах при втечі": неодноразово поранений закарпатський військовий шокував своїми історіями з фронту (ФОТО)
Читайте на ГК:Скандал навколо Закарпатського ТЦК набирає масштабів: хто відповідатимете за смерть чоловіка мобілізованого з епілепсією?
Читайте на ГК:Вбивцю вимагають ув'язнити довічно: організатор та учасники масової бійки у Підвиноградові постануть перед судом (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська