1. Новини Закарпаття
  2. >

7 : 0 – «Севлюш» розкішно накрив «Поляну»

09.07.2016 20:46 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У завершальному турі першого кола виноградівці в пух і прах розгромили головну команду Свалявщини й нарешті очолили турнірну таблицю футбольного чемпіонату області.

Гра відбулася сьогодні на стадіоні «Юність» у Виноградові.

Тільки в першій десятихвилинці команди грали нарівні, на зустрічних курсах атакуючи суперника переважно в середині поля.

По-справжньому небезпечний момент виник тільки на 14-й хвилині гри і завершився взяттям воріт «Поляни». Прострільну передачу в штрафному майданчику вдало замкнув Ерік Віщак – 1 : 0. Іще через десять хвилин гості мали змогу зрівняти рахунок, проте змарнували її. Удар із близької відстані парирував Віталій Гринишин.

А далі «Севлюш» цілковито домінував на полі, демонструючи не лише гарну комбінаційну, але й результативну гру. На перерву підопічні Івана Білака вже йшли з рахунком 3 : 0 і з піснею «Червона рута» у виконанні невгамовної своєї фанзони.

У другому таймі тренерський штаб «Севлюша» скористався явною перевагою над суперником і відверто експериментував, випускаючи на поле все нових гравців із молоді. Та якість гри від цього жодним чином не страждала. І результативність також. Фани все гучніше били в бубни, трубіли у горни і по через кілька хвилин міняли речитативні наспіви від 4 : 0 і до 7 : 0.

Услід за Еріком Віщаком у цьому матчі голи на свій рахунок записали Василь Вашкеба, Юрій Мешко, Олексій Остафійчук, Артур Вайда, Андрій Ломага та Микола Ляхович.

Щоправда, чотирьом гравцям «Севлюша» таки не вдалося забити голи. І це було чи не єдиною прикрістю виноградівської команди у сьогоднішньому феєричному поєдинку.

Читайте на ГК:Скандал на Закарпатті: жінці відмовили у перетині кордону
Читайте на ГК:На Закарпатті примхи погоди "вбили" врожай винограду і кісточкових: чи є ще надія?
Читайте на ГК:Чи слід хвилюватись жителям Закарпаття?: небезпечна загроза укотре вже в Україні (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська