1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Світ
  4. > >

Журналістки-волейболістки Закарпаття – у п’ятірці кращих на турнірі в Словаччині

06.07.2016 20:17 Спорт

У селі Петровце (окрес Собранце Кошицького краю Словаччини) у вівторок, 5 липня, пройшов Міжнародний жіночий волейбольний турнір на Кубок старост.

У селі Петровце (окрес Собранце Кошицького краю Словаччини) у вівторок, 5 липня, пройшов Міжнародний жіночий волейбольний турнір на Кубок старост.

Перед початком змагання його учасники і глядачі хвилиною мовчання пом’янули відомого закарпатського журналіста Миколу Кошуту – керівника Європейського медіа-центру, який був ініціатором участі в турнірі української команди і помер буквально два з половиною тижні тому. Власне, пам’яті Миколи Кошути і був присвячений турнір цього року, повідомило korzonews.

Участь брали шість команд: словацьких сіл Петровце, Крчава, Коромля, Прекопа, а також із Закарпаття та Польщі. Але не тільки волейбольними пристрастями був наповнений цей день Разом з командою із Закарпаття приїхав і вокальний ансамбль «Арніка» Ужгородського районного Будинку культури (керівник і ансамблю, і Будинку культури – Леся Дубенко), а з командою з Польщі – цілий вокально-інструментально-хореографічний колектив.

Турнір проходив за системою «кожен з кожним», і першою була команда села Крчава, яка обіграла всіх своїх суперників. На другому місці – Прекопа, на третьому – Коромля, на четвертому – Петровце, п’ятими були волейболістки Закарпаття, шостими – дебютантки змагань з Польщі.

Володимир Кривошапко, korzonews.info.

Читайте на ГК:Три дівчини загинули під колесами автобуса: подробиці трагічної ДТП в Словаччині (ФОТО)
Читайте на ГК:Пригоди ведмедя у Словаччині: тварина вільно бігає містом і кидається на перехожих (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Екзотична тварина вражає місцевих жителів: у засніжених горах блукає несподіваний гість (ВІДЕО)

 

 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська