1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Гандболісти Березнянщини стали чемпіонами Закарпаття з гандболу

24.05.2016 13:50 Спорт

За звання чемпіона боролися 4 команди: збірна команда Великоберезнянського району, «ЗУІ» (Закарпатський угорський інститут) м. Берегово, ДЮСШ м. Берегово, та ДЮСШ «Нарцис» (м. Хуст).

За звання чемпіона боролися 4 команди: збірна команда Великоберезнянського району, «ЗУІ» (Закарпатський угорський інститут) м. Берегово, ДЮСШ м. Берегово, та ДЮСШ «Нарцис» (м. Хуст).

За час проведення чемпіонату сезону 2015-2016 рр. (4 тури) було зіграно більше 15 ігор. Усі були цікавими та захоплюючими, повідомив Карпатньюс.

У 4-ому турі ігор чемпіонату Закарпатської області, який відбувся 15 травня 2016 року, гандболісти Березнянщини здолали суперників і з рахунком 17:13 вибороли для району закономірну перемогу. Інтрига зберігалася до останньої гри. Адже досвідчена команда «ЗУІ» Берегова перед фінальним туром випереджала команду Великого Березного на 1 очко. У боротьбі наші гандболісти показували неабияку жагу до перемоги та боролися за кожен м'яч.

До речі, в складі збірної команди Великоберезнянського району третина гравців минуло сезону грали за команду «Варош» (збірна області), що приймала участь у Вищій лізі України. Тому перевага березнянських гравців для нас із початку ігор була очікуваною. Після завершення змагань відбулася церемонія нагородження. Команди-призери чемпіонату Закарпатської області з гандболу серед чоловіків сезону 2015-2016 рр. отримали кубки, грамоти та медалі від Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА. Нагородження проводив суддя змагань Шостак Сергій.

У збірній команді Великоберезнянського району виступали гравці: Віталій Уманець – капітан, Балаж Дмитро, Брензович Владислав, Данило Михайло Рошко Максим, Сударіков Олександр, Лешко Юрій, Молнар Віталій, Брижатий Олег, Дорогін Олександр, Ковач Юрій, Цифра Сергій, Яцьків Володимир, Костюх Анатолій. Тренер команди – Микола Ходаковський.

Читайте на ГК:“Обіцяв зробити з нього інваліда”: інцидент “із запахом” криміналу стався на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:2 000 доларів США хабаря за фіктивну інвалідність для уникнення призову – на Закарпатті судитимуть лікаря-члена ВЛК (ФОТО)
Читайте на ГК:Сплатив заставу й повернувся "до бізнесування": на Ужгородщині впіймали переправника військовозобов'язаних (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська