1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Міжгірщині пам’ять про ветерана війни вшанували турніром

11.05.2016 09:57 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У Колочаві-Брадольці проведено 21 юнацький турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті учаснику Другої світової війни, місцевому педагогу-фізкультурнику М. І. Аржевітіну.

У Колочаві-Брадольці проведено 21 юнацький турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті учаснику Другої світової війни, місцевому педагогу-фізкультурнику М. І. Аржевітіну.

Головний і постійний організатор змагання його син – колишній депутат Верховної Ради України двох скликань Станіслав Аржевітін.

Цього разу участь у традиційній першості взяло п’ять шкільних команд Тереблянської долини. За урочистого відкриття турніру юних спортсменів теплими словами привітали директор Брадолецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ганна Малета, Негровецької – Василь Ярема, члени оргкомітету змагання Анатолій Сюгай та Іван Макар. За своїх виступів добрими словами вони також згадували талановитого освітянина і мужнього воїна Михайла Івановича, якому цього року мало б виповнитися 90 років (помер 15 літ тому).

Перший символічний удар по м’ячу було доручено зробити внуку ветерана війни – десятикласнику Ярославу Аржевітіну. Що не матч, то проходив у напруженій спортивній суперечці. Варто відзначити не лише безкомпромісну боротьбу на полі з штучним покриттям, але й коректну поведінку всіх без винятку футболістів, об’єктивність суддівства. Переможцем змагання стала команда з Негрівця (10 очок), якій дістався перехідний кубок. Друге місце здобули спортсмени з Горба (8 пунктів), третє – футболісти з Колочавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (5 очок). Всім 5 командам за участь у турнірі вручено по суперкласні 3 м’ячі – 2 футбольні та волейбольний.

Визначено і кращих гравців за амплуа: воротар – Петро Ігнатишин (Горб), півзахисник – Іван Самборин (Негровець), нападник – Іван Іваниш (Брадолець).

Василь ПИЛИПЧУК.

Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у вогняну паску: відомі деталі рятувальної місії (ФОТО)
Читайте на ГК:Залишилися без даху над головою: масштабна пожежа охопила дах будинку закарпатців (ФОТО)
Читайте на ГК:"Спалилися на гарячому": на Закарпатті під приціл правоохоронців потрапили двоє злочинців (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська