1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Берегівська “Зірка” пробилась у фінал зимового Кубка району з футболу / ФОТО

14.03.2016 08:26 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Наступної неділі вона поміряється силами з гатянським “Артосом”, який у півфіналі обіграв великоберезький “Талісман”.

Перемогу футболістам Гаті принесли три голи братів Бундашів – знаного за виступи в ужгородській “Говерлі” Мирослава та Йосипа. Останній відзначився вже на перших хвилинах матчу. З лівого флангу послідував націлений навіс у карний майданчик “Талісмана” і №6 “Артоса” чітко розпорядився м’ячем – 1:0. За 10 хвилин до закінчення першого тайму Мирослав із-за меж шістнадцятки вже з правого боку запустив “парашута” за спину кіпера – 2:0.

У другій половині гри двоюрідний брат Мирослава Йосип Бундаш (їх батьки були близнюками. Ред.) вирішив повторити трюк родича: він так само високо закрутив шкіряного над головою і руками стража воріт великобережців і лобда втрафила в “дев’ятку” – 3:0. Фірмові удари Бундащів спрацювали на всі 100!

“Талісман”, незважаючи на майже розгромний рахунок, не складав зброї і огризався контратаками. Одна з них таки увінчалась успіхом: воротар гатянців необдумано вибіг на перехоплення м’яча, але Андрій Сироватка був прудкішим і прощтовхнув кулю повз кіпера в сітку – 3:1. Великобережці мали ще кілька моментів для взяття воріт, але в одному з випадків виручив їх страж, відбивши шкіряного після сильного удару на кутовий, а іншим разом сфера пролетіла за кілька сантиметрів від стійки.

У другому півфінальному поєдинку “Зірка” помірялася силами з ФК “Кідьош”. Цього разу це була гра рівних за силою суперників: сільські футболісти нічим не поступались своїм більш іменитим опонентам з Берегова. Боротьба точилися в основному в центрі поля та на підступах до карних майданчиків. А от націлених і точних ударів у ствір воріт обидвох команд майже не було. Запам’ятався хіба-що удар зльоту півзахисника господарів, проте м’яч влучив у поперечину.

“Зірка” все ж примусила гостей виймати лобду з сітки. Однак, зробили це з офсайду і головний арбітр поєдинку Андрій Сімку гол не зарахував. До честі берегівчан, вони не знітились і продовжували шукати ключі до воріт Кідьоша. Особливо активним був Вадим Онисько. Саме він прорвався правим флангом до карного гостей, де його зупинили недозволеним прийомом. Сімку, не вагаючись, показав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті чітко реалізував сам потерпілий – 1:0.

Цього разу не зумів відзначитись герой попереднього матчу Максим Печерських – товариші по команді слабо забезпечували його точними передачами, доводилось боротись за м’яч самому, аж поки з нервів не заробив “гірчичника”. Головний наставник “Зірки” Юрій Маргітич, від гріха подалі, замінив нападника.

Таким чином, наступної неділі, 20 березня, у фіналі зимового Кубка Берегівського району з футболу зустрінуться берегівська “Зірка” і гатянський “Артос”.

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська