1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Пийтерфолво пройшли змагання з міні-футболу серед команд Виноградівського району

09.02.2016 20:22 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Ігри проводилися у залі спорткомплексу «Тиса». У чотирьох підгрупах за кубок турніру тут боролися 15 команд. Нагородами для переможця та призерів стали кубок, медалі та футзальні м’ячі.

Ігри проводилися у залі спорткомплексу «Тиса». У чотирьох підгрупах за кубок турніру тут боролися 15 команд. Нагородами для переможця та призерів стали кубок, медалі та футзальні м’ячі.

Після відбору у групах до півфінальної четвірки пробилися команди Пийтерфолво, Вилок-2, «Тиса» Виноградів та Велика Копаня.

Як і очікувалося, найбільш напруженим і видовищним виявився поєдинок між виноградівськими та копанськими футболістами. Гра між цими командами на майданчику завершилася з рахунком 2 : 2, тож переможця довелося визначати шляхом пробиття пенальті. Більш влучними були гравці В.Копані.

Це забезпечило їм участь у фіналі, але тільки друге місце в змаганнях. Бо у завершальному поєдинку підопічних Михайла Фурика несподівано, з рахунком 4 : 1, розгромила друга команда Вилока. Вона й стала переможцем турніру.

"В аналогічному турнірі юнаків до 18 років, що також проходив на спорткомплексі «Тиса», перемогла команда з Королева,- повідомив Голосу Карпат голова районної федерації футболу Йосип Гевеші.- Друге та третє місця посіли відповідно команди Олешника та Виноградова".

Варто також зазначити, що це вже не перші футбольні змагання цього року на Виноградівщині. Дещо раніше тут пройшов і турнір серед ветеранів від сорока років і старших. Володарем кубка у цьому спортивному суперництві стала команда «Тиса» із села Чорнотисово.

Читайте на ГК:На Виноградівщині ліквідували мастабну пожежу: відомі подробиці "палаючого" інциденту (ФОТО)
Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)
Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська