1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові розіграли 140 комплектів медалей на змаганнях з греко-римської боротьби / ФОТО

29.11.2015 17:53 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У Берегові фінішував міжнародний турнір з греко-римської боротьби, в якому брали участь 390 спортсменів з 7 країн.

В підсумку перше місце виборола команда господарів, другі – мукачівці, треті – збірна Тячева. Представники Румунії завершили поєдинки четвертими, угорці – п’яті. Хлопці мірялись силами в 32 вагових і 3 вікових категоріях. За їх боротьбою стежили 6 суддів міжнародної і 16 – національної категорій. Сьогодні, 29 листопада, відбулось урочисте нагородження призерів.

“Загалом було розіграно 140 комплектів медалей різного ґатунку і стільки ж персональних міні-кубків,- сказав кореспонденту Голосу Карпат один з організаторів змагань Олена Чуха.- Командам традиційно вручили великі золотисті трофеї.”

Даний турнір – ювілейний, адже проводиться втридцяте. Окрім змагань, юні спортсмени мали змогу ознайомитись з видатними місцями Берегова, а протягом трьох днів перебування на спортивно-навчальній базі “Закарпаття” безкоштовно спробувати “міць” та оздоровчі властивості термального басейну.

Після кількаденного відпочинку на наших борців чекають нові випробування – участь в подібному міжнародному турнірі в Сату- Маре (Румунія), який відбудеться вже 5 грудня.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська