1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Говерла» з розгромним рахунком програла «Шахтарю» - 6:1

29.11.2015 17:47 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Перемогою донецької команди 6:1 завершився матч 16-го туру Ліги Парі-Матч, в якому зустрічались ужгородська «Говерла» та донецький «Шахтар».

Протягом всього матчу «Шахтар» активно йшов вперед, грав широко та чітко. Дуже добре працювали фланги, через які, здебільшого, і відбувались атаки.

Господарі ж не менш активно почали поєдинок, забивши гол на 16 хвилині, але вже після другого пропущеного м’яча «Говерла» здала всі позиції. Погано працював центр захисту, не все вдавалось і на флангах, чим успішно користувались гірники, які забили чотири голи в першому таймі і ще два у другому. Ужгородці боялись іти вперед і нав’язувати боротьбу іменитим суперникам. У підсумку – перемога «Шахтаря» з перевагою у п’ять м’ячів.

Голи: Хльобас 16 - Ракицький 9, Тайсон 28, Марлос 30, Феррейра 35, Тейшейра 67

Склади команд:

"Говерла": Рудько, Сергійчук (Хобленко 65), Чумак, Цуріков, Люлька, Ягодінскіс, Кузик (Каверін 71), Гемега, Хльобас, Ряшко, Лухтанов

"Шахтар": Каніболоцький, Ракицький, Срна, Ісмаїлі, Тейшейра, Тайсон (Коваленко 43), Феррейра, Марлос (Едуардо 63), Фред (Дентіньо 69), Степаненко, Кучер

Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська