1. Новини Закарпаття
  2. >

«Динамо» подасть апеляцію на рішення УЄФА щодо побиття темношкірих вболівальників

25.11.2015 20:51 Спорт

Київське «Динамо» готується подати апеляцію на вердикт УЄФА щодо побиття темношкірих глядачів на матчі з «Челсі» 20 жовтня.

Київське «Динамо» готується подати апеляцію на вердикт УЄФА щодо побиття темношкірих глядачів на матчі з «Челсі» 20 жовтня.

Про це повідомили на офіційному сайті футбольного клубу «Динамо» (Київ). 

«Ми дуже засмучені цим рішенням і вважаємо подібне покарання занадто суворим, тому обов'язково будемо подавати апеляцію. Ми зробимо все можливе, щоб як мінімум скоротити кількість матчів без глядачів», - заявив президент клубу Ігор Суркіс.

«Ми як і раніше вважаємо, що цей інцидент став наслідком провокації, але в той же час прекрасно розуміємо стурбованість УЄФА, що докладає величезних зусиль для боротьби з насильством на трибунах і будь-якими формами дискримінації. І ми повністю підтримуємо УЄФА в цьому», - сказав він.

Зазначимо, що раніше контрольно-дисциплінарна та етична інстанція УЄФА зобов'язала «Динамо» провести два домашні єврокубкові матчі без глядачів. Третій матч - із випробувальним терміном у три роки. Також клуб оштрафовано на 100 тисяч євро.

Рішення УЄФА може бути оскарженим в Апеляційній інстанції, і клубні служби вже готують відповідне звернення.

Читайте на ГК:Гороскоп на 9 квітня: що зірки підготували для кожного знаку Зодіаку
Читайте на ГК:Зарізав рідну матір та 7-річну сестричку: деталі жахливого вбивства
Читайте на ГК:В Україні посилять контроль за водіями: що потрібно знати власникам транспорту
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська