1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Тячеві шаховий турнір зібрав професіоналів зі східних районів області

24.11.2015 16:59 Спорт

Останнім часом гра в шахи стає все більш популярною на Тячівщині. Зокрема й на вихідних у Тячеві відбувся грандіозний шаховий турнір.

Останнім часом гра в шахи стає все більш популярною на Тячівщині. Зокрема й на вихідних у Тячеві відбувся грандіозний шаховий турнір.

Тому потрібно віддати належне людям, які приклали максимум зусиль для проведення сьогоднішнього турніру. Зокрема організатору змагань - тренеру з шахів, керівнику ГО «Хід конем» Давиду Демя’нченко, повідомило видання vynohradivnews.

Загалом турнір зібрав в одному залі близько 15 професіоналів шахової гри з Рахівського, Хустського та Тячівського районів. Тож боротьба за перемогу була справді захоплюючою та жорсткою. Професіонально зі своєю роботою справився і суддя змагань – Попович Тарас. 

Як відзначив Давид Дем’янченко, шаховий турнір такого рівня не відбувався на Тячівщині упродовж багатьох років. Дійсно приїхали найсильніші спортсмени, кандидати у майстри спорту, які показали хорошу, цікаву гру. 

Та головне – всі учасники отримали від спортивного заходу тільки приємні враження, щиро дякували організаторам та спонсорам, а також запрошували на подібні змагання, що проводяться в їх районах. 

В підсумку змагань, за більшою кількістю очок перше місце виборов шахіст Анатолій Микуляк з Буштина, почесне друге місце посів рахівчанин Микола Михасюта, на третьому місці опинився тячівець Давид Дем’янченко, четверте місце зайняв Олександр Абрамович з Тересви і п’ятим став Станіслав Дем’янченко з Тячева.

Читайте на ГК:Закарпатка злякалася не на жарт: нічний гість шокував своїми діями ціле село (ФОТО)
Читайте на ГК:Диво-порятунок на Закарпатті: вогонь забрав будинок та не маленьке життя (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата: закарпатці провели в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська