1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

У Виноградові змагалися кікбоксери з усього Закарпаття / ВІДЕО

22.11.2015 21:27 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Чотири золоті медалі на турнірі вибороли вихованці клубу «Спартак», до дня заснування якого був присвячений спортивний турнір.

Сьогодні у Виноградові пройшов перший відкритий турнір Закарпатської області з кікбоксингуУ ньому взяли участь близько шістдесят юних спортсменів з Ужгорода, Виноградова та Хуста.

Цим турніром ми практично завершуємо свій спортивний рік,- розповів президент Закарпатської федерації кікбоксингу Анатолій Перцев.- Наше завдання – зайти у кожен район, і турнір у Виноградові – яскраве цьому підтвердження.

Зі словами вітання та побажання яскравих боїв і перемог на відкритті турніру до спортсменів звернулася перший заступник голови Виноградівської РДА Наталія Костелеба-Веремчук.

Відтак розпочалися бої. На майданчик в спеціальному екіпіруванні з захисними шлемами попарно виходили бійці віком від 5 до 18 років. Незважаючи на юний вік, деякі з них уже стали срібними і бронзовими призерами України. Судити турнір приїхала ціла бригада арбітрів з обласного центру.

Поєдинки викликали жвавий інтерес у глядачів.

Успішно виступили на турнірі місцеві кікбоксери з клубу «Спартак», який очолює Олександр Семич. Його вихованці вибороли 4 золоті, 1 срібну та 2 бронзові медалі. Переможцями та призерами турніру, зокрема, стали Федір Чекета, Степан Лучка, Максим Петренко, Вільям Головко, Неля Худа, Валентин Дідик та Гліб Чекета.

Читайте на ГК:“Вбіг схвильований чоловік зі словами…”: що трапилося на Виноградівщині після півночі? (ФОТО)
Читайте на ГК:Сучасне мистецтво процвітає: у Виноградові відкрили першу персональну вставку юної художниці (ФОТО)
Читайте на ГК:Вулична бійка переросла у стрілянину: подробиці конфлікту на Закарпатті (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська