1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юнаки «Севлюша» провели кращий виїзний поєдинок першого кола / ФОТО

06.07.2015 13:56 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У Довгому, в рамках 10-го туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі, зійшлись сусіди по таблиці – місцева «Боржава» та виноградівський «Севлюш».

У Довгому, в рамках 10-го туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі, зійшлись сусіди по таблиці – місцева «Боржава» та виноградівський «Севлюш».

Перший тайм двобою пройшов за рівної боротьби і був досить нервовим, тому гостроти було небагато. Впливала на дії молодих гравців неймовірна спека, яка була на полі. Команди завершили першу 35-хвилинку сухою мировою.

Трохи цікавішим був другий тайм, коли обидва колективи створили трохи більше гостроти. Обидва клуби концентрували свої атакувальні дії через фланги. Особливо звертаю увагу на праві крайки півзахисту обох клубів, через які йшла головна гострота та звідки раз-за-разом надсидлали свої навісні та прострільні передачі виноградівці Іван Козуб, Степан Чоло і Роман Орос та довжанець Іван Боднар. На один із таких навісів від Боднара на 45-й хвилині, на лівому краї воротарського майданчика, відгукнувся Роман, та не зміг прийняти мяч, хоча перебував на вигідній ударній позиції. Час від часу потужних ударів повз браму Василя Марушки завдавав Боднар.

На 55-й хвилині один із прострілів справа від Чоло призвів до досить курйозної зміни рахунку. На нього на лівому краї воротарського майданчика відгукнувся джокер «Севлюша» Сергій Липей, який ударом головою спрямував мяч у ближній верхній кут. Мяч влучив у поперечину, від якої зрикошетив у воротаря Василя Кертиса, а далі влетів у сітку – 0:1. Через сім хвилин свою гармату з 40-ка метрів випустив Ігор Попов. На щастя господарів мяч полетів у сантиметрах над поперечиною. Ще через дві хвилини аналогічного небезпечного удару по воратах Марушки завдав Боднар і знову зовсім близько над поперечиною.

Тренер «Боржави» Василь Фірка визнав, що результат цілком по грі:

"У цьому поєдинку були відсутні пять гравців. Основне, що вплинуло на втрату нами очок, це те, що ми не зберегли концентрацію на всі 70 хвилин та помилки в захисті, про який ми, в пориві бажання забити, деколи забуваємо."

Не приховував задоволення від досягнутого тренер «Севлюша» Іван Білак:

"Після домашньої гри у нас була серйозна розмова. Тут у пешому таймі нам не все вдавалось. У перерві були внесені корективи. Хлопці зіграли командно на результат і виграли."

Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська