1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські спортсмени взяли участь у напівмарафоні «Gorgany. Львів 2015» / ФОТО

28.04.2015 13:03 0 Спорт
 

У неділю, 26 квітня у культурній столиці України Львові вже вп’яте відбувся кроскантрійний півмарафон «Gorgany. Львів 2015».

Спортсмени стартували з центру міста – від Оперного театру – і бігли як вулицями, так і зеленими зонами парків Майорівки та Винниківського лісу. Фінішували на алеї перед Центром творчості дітей та юнацтва Галичини в парку Погулянка. Маршрут відзначався відчутним перепадом висоти. Серед учасників було представлено і Закарпаття.

Колишній випускник Мукачівської ЗОШ №10 та спортклубу «Товариш» Сергій Бабич показав кращий результат на дистанції 21 км у віковій групі 30-39 років. Третє місце у цій категорії у відомого закарпатського лижника, майстра спорту міжнародного класу Івана Білосюка з Лазещини. Ужгородець Олег Шолтес, що виступав у віковій групі 18-29 років, подолав 21 км за 2:00.32.

Серед жінок кращий час дня у Оксани Угринчук з Івано-Франківська, срібну нагороду виборола 21-річна легкоатлетка з Мукачева Андріана Рошко , а третьою фінішу дісталася одеситка Вікторія Бондаренко. Окрема першість розігрувалася й на скороченій – чотирикілометровій – дистанції. Серед 35 жінок у Людмили Сенчук з Берегова 10-й результат. Ужгородець Дмитро Трибунський в змаганнях серед 37 чоловіків фінішував шостим.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська