1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

2016-й на Закарпатті можуть оголосити роком молоді та спорту

27.04.2015 16:58 Спорт

Принаймні таке на робочій зустрічі управління молоді та спорту Закарпатської ОДА з громадськими організаціями краю запропонував його керівник Денис Ман.

Принаймні таке на робочій зустрічі управління молоді та спорту Закарпатської ОДА з громадськими організаціями краю запропонував його керівник Денис Ман.

Потрібно це, щоб залучити більше коштів для проведення різноманітних заходів, адже цьогоріч на реалізацію молодіжних проектів виділили лише 350 тисяч гривень.

Головним завданням зустрічі, за словами Дениса Мана, є сформувати план спільної роботи, який би допоміг організувати роботу влади та громадських і молодіжних організацій.

Голова управління молоді та спорту Закарпатської ОДА пропонує в кожному районі області мати фахівця, котрий буде відповідати за роботу з молоддю. Також повинен бути складений календарний план на рік, в який були б внесені всі заплановані заходи, котрі проходитиму в області. Окрім того, головним пунктом Денис Ман назвав створення молодіжної ради, котра б займалася координуванням роботи молодіжного сектору.

 
 

Розповіли в управлінні і про гранти та конкурси, в котрих можуть брати участь молоді люди до 35 років. Цього року на конкурс з визначення програм (проектів, заходів) стосовно дітей та молоді, розроблені інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких виділяються кошти, заявки подали лише шість організацій. Це, за словами Дениса Мана, надзвичайно низький показник.

На зустрічі були присутні голови та представники громадських та молодіжних організацій міста. Вони розповідали про свої плани на наступний рік та вже проведені акції. Так, Сергій Денисенко до Дня молоді запропонував організувати спільний проект, в рамках якого всі громадські організації краю могли б представити себе на центральних площах міста. Борис Чернявський до цього ж свята запропонував провести підйом на Говерлу.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська