1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгород зібрав на змагання юних фехтувальників з усієї України / ФОТО

05.03.2015 17:34 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

В Ужгороді розпочався Закарпатський етап відкритої Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування серед юнаків та дівчат, котрий триватиме протягом трьох днів.

Сьогодні, 5 березня, у спорткомплексі «Юність» пройшов перший день змагань, участь в якому взяли близько 80 спортсменів. Загалом очікується, що за нагороди змагатимуться від 300 до 350 фехтувальників. Сьогодні спортсмени фехтували на рапірах, завтра пройдуть змагання на шпагах.

«Ці змагання проходять вже третій рік поспіль. Цього року вони стартують з Ужгорода, адже в Донецьку і Луганську не було можливості провести етап», - розповів головний суддя змагань Сергій Горецький.

У перший день змагались хлопці та дівчата у двох вікових групах: 2002-2003 р.н. та 2004-2005 р.н. За результатами протоколів перемогу серед дівчат здобула ужгородка Ніколетта Корлат, котра випередила Катерину Буденко з Києва та Наталію Коваль з Миколаєва.

«Змагання це завжди дуже відповідально і хвилююче. Сьогодні мені було важко виступати проти фехтувальниці з Києва, але я зібралась і виграла», - розповіла Ніколетта Корлат.

У хлопців кращими стали Даніїл Ткач з Миколаєва, Олег Кокоровець та Євген Лазаренко з Києва.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська