1. Новини Закарпаття
  2. >

Збірна Закарпаття перемогла у західноукраїнському чемпіонаті з греко-римської боротьби

01.03.2015 14:00 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Борці-переможці в особистій першості змагань, які щойно завершилися у Виноградові, отримали право участі в загальноукраїнському чемпіонаті.

Два дні поспіль на килимах Виноградівської школи боротьби у спортивному залі місцевої ЗОШ №8 тривали уперті сутички з греко-римської боротьби між юнаками 2000-2001 років народження.

Всього до міста під Чорною горою поборотися за медалі чемпіонату з’їхалося 134 учасники з Львівської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Вінницької та Закарпатської областей. Борці змагалися у 12-и вагових категоріях від 29 до 100 кілограмів.

"Перемога команди Закарпаття не випадкова,- каже головний суддя змагань, суддя національної категорії Іван Боршош.- Адже за останні роки наші борці незмінно є призерами в усіх змаганнях західного регіону України. Це свідчить про неабиякий прогрес у розвитку борцівського спорту в нашому краї, а особливо в таких містах як Тячево, Мукачево, Берегово та Виноградово".

Саме представники цих регіонів стали призерами у своїх вагових категоріях чемпіонату. Переможцями у свої групах, зокрема, стали, Анатолій Меденці ( Мукачево), Євген Марко (Тячево), Іван Чмирь (Мукачево), Іван Боршош (Виноградово), Ілля Шестак (Виноградово) та Ілля Довжан (Виноградово).

У нагородженні призерів взялиучасть відомі борці, депутати, тренери, представники влади та навіть герой АТО Роман Шестак, який вручив медаль переможця своєму сину Іллі.

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська